SÅ DU TYCKER SYND OM MIN DOTTER?


Igår var det en kaotisk dag rent ut sagt. I detta samhället får man inte stå upp för sig själv eller tala om hur man tycker och känner tydligen. Det har jag fått lära mig efter detta. Tillslut är det tydligen synd om min dotter också, vadå för att ha en mamma som mig som säger vad jag tycker, tänker och upplever? Hur man nu har mage att blanda in ett litet barn som absolut inte har med saken att göra i allt detta när man dessutom har ett själv. Fine låt gå, jag vet att jag inte är en dålig mamma och att det inte är synd om vår dotter. Hon är den gladaste bebisen någonsin, hon har allt hon behöver och vi framförallt ger henne all vår kärlek. För mig räcker det gott och väl för att inte det ska vara synd om N att hon har en sådan förälder som mig. Jag och M ska ge Nowalie den bästa uppväxt hon bara kan få och jag ska lära henne att våga stå upp för sig själv och våga tala om när hon inte tycker något är okej, hon ska bli en lika stark individ som mig. Jag är färdig med detta nu och i slut ändan så är det vi som vinner ändån oavsett vad. Det tar inte på mig längre, jag skrattar åt det istället. 2019 ska bli vårt år, min och min familjs och de året ska inte fyllas med massa trams och negativitet.Idag är det sista dagen på året och startar dagen med att ligga kvar i sängen, jag och N och myser. Hon skrattar och pratar för fullt. Så roligt när man nu ser att hon utforskar dem olika ljuden hon kan göra! Ett himla liv här hemma alltid men hur sött är det inte!!

Vi ska snart gå upp, lägga N i babygymmet så hon kan få spralla av sig lite och jag ska försöka hitta fram kläder till både henne och mig inför nyårsfirandet vi ska iväg på senare idag till N:s gudmor med familj och andra vänner. Ska bli så mysigt att avsluta året med dem!18:00 ska vi vara hos Sandra & Roger så jag tror vi bara ska ta det lugnt annars idag. Vila oss medans N gör det för att orka en sen kväll. M är för stunden iväg och tvättar bilen och sen skulle han köpa lite alkoholfritt till mig. Jag är den som kör ikväll och på det så har jag inte varit så glad för alkohol sedan graviditeten och N föddes. Så då skippar jag det hellre och låter M få dricka lite.

En tillbakablick över 2018 kommer upp lite senare idag. Hoppas ni kommer gilla den!

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Jag tycker att du gjorde helt rätt! och att säga att det är synd om barnet/barnen för att mamman eller pappan står upp för vad de tkr och vad de anser är rätt o fel tkr jag är riktigt dåligt. (Antar att det handlar om personen du skrev om igår?) men den som har sagt så om dig/till er hade säkert inget bättre svar på tal än att försöka få dig att tro att du skadar din dotter på ngt vis. Själv håller jag inte alls med. Stå upp för din sak! Din dotter kommer att uppskatta det jätte mkt när hon blir större och förhoppningsvis så ärver även hon den egenskapen, för hennes skull hoppas jag verkligen det. Vi föräldrar måste våga säga mer av vad vi tkr för om inte vi själva berättar när ngt är fel elr inte okej, vem ska då göra det? för om inte du står upp för dig själv så gör ingen annan det heller. <3 Gott nytt år fina du och jag hoppas att du slipper kommentarer som dessa under 2019, din dotter har världens bästa föräldrar <3nouw.com/angelicacarlsson
moahakansdotter
moahakansdotter,
Alltså så tråkigt! Och blir så arg! Kan folk bara sköta sitt och sluta lägga sig i andras liv.
Tycker du gjorde helt rätt & du ÄR den absolut bästa mamman för just Nowalie!
nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229