RUTINKONTROLL OCH EN TUR TILL HELSINGÖR

Såhär mysigt har vi haft det idag! Efter mitt rutinkontroll jag och M var på i stan för att se så mini mådde bra och att hon växer som hon ska så åkte vi och farmor o farfar över till Helsingör. Vi åt gott på torget dem har där och strosade rundor lite på deras gå gator. Hur mysigt som helst! Älskar att gå i Helsingör, helt annorlunda än att gå hemma på Kullagatan i Helsingborg. Alla dessa underbara husen i des olika färger som verkligen gör alla små gator så charmiga. Roligt var det för jag och farmor gick långsamt och i vår takt då vi båda inte kan gå så snabbt och M och farfar med sina långa ben gick längre fram i ett snabbare tempo utan att dem tänkte på att dem gick för fort, haha!


Rutinkontrollen gick bra och vi fick med oss papper hem om vilken BVC vi vill gå på när mini ska ha sina kontroller efter hon fötts. Vi fick även papper om ett vaccin dem rekommenderar man tar men inte tas frivilligt, detta papper skulle med i fyllt till BB om det var så att vi ville ha vaccinet till henne. Allt annat såg bra ut, både urinprov, blodtryck och minis hjärta. Livmodern växer rätt med min kurva och är nu ca 31 cm, sist jag var där var den 29 cm. Pratade även med barnmorskan angående min skräck inför förlossningen och hon bokade in mig till olika kurser där dem berättar mer om det och visar filmer och om smärtlindring osv, så det känns skönt att man ska få gå på det och få ett mer hum om vad där finns för möjligheter och lite om hur det går till. Det kanske lugnar mig.

Som jag skrev så åt vi på en resturang vid torget i Helsingör. Jag och M tog vars en god köttbit medan farmor och farfar tog dagens rätt, rödspätta med des tillbehör. Var verkligen super gott och mysigt att sitta där vid torget och kolla på folket som gick förbi och bara sitta och prata. Vi satt där ett bra tag innan vi valde att gå vidare.

Vi delade på oss efter vi varit på torget och ätit. Farmor och farfar gick och satte sig där vid båtarna åker och kolla på folk osv. Och jag och M gick en liten sväng på gatorna där det fanns butiker. Fick hittat ett snöre till dopklänningen som mini ska ha sen. Då jag var ute efter en speciell färg på snöret också hitta vi det nu, så vi passade faktiskt på att köpa de så har vi det fixat med. Köpte ett par skor till mini med som jag tänkte visa er senare, M fick även handlat ett skärmskydd till sin mobil då han var i behov av ett nytt sådant.

Nu är både jag och M slut i både kropp och knopp efter denna dags utflykt. Jag märker av hur höfterna och svanskotan smärtar och det har både med hur barnmorskan tryckte innan när hon skulle mäta och kolla min mage på kontrollen men även för de vi gått idag.. Det roliga var att jag berättade för min barnmorska kring att jag har mycket sammandragningar och att jag var rastlös av mig och gick gärna mycket som sedan straffade mig i slutet av dagen med smärta. Så sa hon att jag skulle börja ta det mer lugnt för sammandragningar kan komma i samband med att man inte tar de lugnt och det gynnar inte heller min foglossning över att gå en massa och göra mer än kroppen hanterar just nu, och det första vi gör när jag kommer ut där ifrån är att åka över till Helsingör och traskar. haha! Så typiskt.. men imorgon och framöver ska jag tänka mig för, loooovar!

Gillar

Kommentarer

amandaevajohansson
amandaevajohansson,
Wow så fint 😁😍nouw.com/amandaevajohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
var helt underbart, helsingör är verkligen underbart! 😍nouw.com/juliamalmgren
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Restaurang är ju så himla mysigt att äta på! Så vackert <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja verkligen! var super mysigt att sitta där vid torget och äta på resturang 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229