REN OTUR

Igår gick dagen i ett även fast man nu tänker efter och undrar ”vad gjorde vi under hela dagen egentligen?” Men jo, att åka och handla med N, komma fram till vad man skulle beställa till sin lillasyster i present till studenten som är nästa vecka, plocka undan och fixa här hemma samtidigt som man har besök utav den andra lillasyrran och ska se till att N är nöjd och sedan ut och gunga/leka på altanen med dem tog rätt mycket tid av dagen. Men dagen sluta inte där för sedan på kvällen så körde min lillasyster ut här till mamma för att försöka hitta en snygg knytning på hennes balklänning. Så jag och N traskade dit för att hälsa på och hjälpa till, vi var inte hemma igen förens vid 20:30 ca och då va N super trött. Då det var efter hennes vanliga läggnings tid.Idag ska jag och N med min mormor till Smarteyes. Hon ska hämta ut sina nya glasögon och jag ska se om jag kan hitta ett par nya till mig. Yes, för er som inte vet! Jag har glasögon egentligen. Dagligen linser i istället.

Så vi får se om vi hittar några, jag behöver VERKLIGEN ett par nya, mina jag har nu har verkligen gjort sitt. Efter det ska vi och hämta ut nya bilbarnstolen som jag och M beställde igår kväll. Ja i know.. vi beställde ju och hämta ut en ny bara för någon dag sedan (måndags). Men det visar sig att den enbart har ISOFIX i sig och enbart kan monteras med det, inte med tre punkts bältet i bilen. Vilket innebär att N enbart kunde sitta bak i bilen. Detta resulterar i ett skrikande barn både till och från matbutiken när jag igår själv skulle åka med henne. Både hon och jag är van att se varandra när vi kör bil.. så det var till och med jobbigt för mig den lilla biten.

Så den blir tillbaka skickad idag och eftersom vi inte kan vara utan en bilstol och vänta på en ny eller att pengarna ska hinna komma in på kontot igen i ca 14 dagar så fick vi igår beställa en ny som vi kan hämta direkt i butik.När vi fixat alla våra ärenden. Blir det hem, åka och posta den bilstolen som vi inte ska ha. Montera i den nya bilstolen och sedan åka mot N:s faster för att hälsa på. Vi har bara träffats lite snabba rundor men nu tyckte vi att vi skulle ses en stund på egen hand och umgås. Så det ska bli trevligt!

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

emilialindman
emilialindman,
Vilka fina bilder!😍nouw.com/emilialindman
matildatakkula
matildatakkula,
Men hon är ju för söt!!! <3nouw.com/matildatakkula
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229