RAINY FRIDAY

Godmorgon tänkte jag säga, haha! Och ändån har man själv varit uppe i några timmar redan.. Idag är ju inte vädret lika fint som gårdagen bjöd oss på. Regnigt, mulet och en gnutta svalare, men det gör inte mig något. Idag blir det en stickad tröja för min del iallafall.. mys! Vi har fått gjort lite nytta här hemma under för middagen, en maskin tvätt har tvättats undan, dammsugit över golven, torkat av lite ytor, M har rensat kattlådan m.m. Nu slappar jag en stund i sängen med nattlinnet och morgonrocken fortfarande på, haha. Om man skulle ta och fräscha till sig lite och klä på sig något kanske.. inte kan jag gå såhär hela dagen trots att vi inte har några planer än.

Dock har jag redan planerat ut vad vi ska äta idag, jag sa redan igår till M att imorgon ska vi köpa mat från Romas pizzeria, struntar i vad du säger. Inte för att jag vad direkt sugen på maten överlag där utan för jag ville åt deras fefferoni.. är såååå sugen på det och nu har jag inte fått äta dem på ett tag så nu måste jag bara ha en bunt med såna innan jag avlider!!

Fick någon fråga igår av er kring vad bodysarna med volangkanter kostade som jag köpte till leggingsen som såg ut som Newbies på Ullared häromdagen. Självklart har jag nu kollat upp detta och dem kostade hela 50 kronor styck dem också, precis som leggingsen. Så ett helt set kan ni få för samma pris som ett par volangleggings på Newbie. Här har ni bild på en av färgerna jag köpte också, såklart i lila! I'm in loooove!

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Jag köpte byxorna i grått och mörkblå när jag var där😍👌🏽 Hämtmat är livet😁😂
nouw.com/thelisalarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja jag ångrar att jag inte köpte de gråa setet också så ska be min styvmamma att köpa de nu när hon åker upp där i veckan 🙈😍 ja men visst är det, så gott att unna sig det ibland och slippa att ställa sig och behöva laga något 😄nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Ohh så fin body supersötnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
tycker också den är så fin!!😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229