PRESENT & PAKET FRÅN POSTEN


Häromdagen var jag en vända och hämta ut några paket som jag i tidigare inlägg nämnt. Allt var till N i vanlig ordning, haha! I en utav paketen fanns där N:s vind och vattentäta overaller. 1 är från mamma i bland annat tidig födelsedags present till N, och dem andra två köpte jag med för att ha i flera storlekar. Jag passa på nu under deras rea. Så bra och det bästa av allt är att där är hennes namn tryckt på overallerna.

Då många ytterkläder lär finnas på förskolan så vill vi göra allt så tydligt som möjligt. Till och med detta. Jag menar hur smidigt?! Namn på overallerna, namn vid pannan på hennes mössor, namnlappar i alla henne saker. Tydligt och strukturerat! Precis så som jag vill ha det!


Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Gud, vad fina 😍nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja visst är dem 😍 så nöjda!nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Sååå fina! Var kommer de ifrån? 😊nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja visst är dem! Från elm 😃nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sunday morning

Godmorgon! 

Kände verkligen hur tråkigt det blev här inne på bloggen igår med inlägg. Idag lovar jag att bli bättre. Blev så mycket annat som kom i vägen igår och jag kände att jag behövde få gjort.

Tjejkvällen var super mysig igårkväll och gud som jag saknat mina tjejer!! Inte träffat dem på evigheter och att bara sitta och snacka om allt mellan himmel och gjord tillsammans med dem var guld värt! Vi lovade varandra att det absolut inte skulle ta så långt tid till nästa gång vi skulle ses igen. Man märker verkligen hur man behöver ta sig tid till att träffa sina tjejkompisar. Det är så viktigt att inte tappa de umgänget.. och låsa in sig i en bubbla bara för att man väntar barn. Nu har det ju i för sig inte varit så utan vi alla har haft fullt upp med annat.. men ändån, man ska verkligen ta vara på tiden nu medans mini ligger kvar där inne till att umgås med vänner! För sen lär det blir annorlunda.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror faktiskt bara vi ska mysa och ta det lugnt här hemma. Har rätt ont i kroppen och jag känner att jag behöver bara ta det lugnt idag och inte fara och flyga en massa. Jag har sovit kasst inatt med en jäkla ryggvärk som gjort att det inte spelat någon roll hur jag legat. M sover fortfarande så ska faktiskt starta en serie/film och kela han i håret lite, just because he loves it!

Gårdagens klädval blev en skön kjol tillsammans med en vit volangblus och sjal

Gillar

Kommentarer