PREMIÄRDOPP


Tittar in här och säger hej efter en heldag ute i solen. Ja efter jag kom hem från att ha storhandlat såklart. Blev ändrade planer i förmiddags. Ville bara ha undan handlandet så Mormor och min lillasyster tog N medans jag åkte iväg och handla snabbt och enkelt i lugn o ro. Helt otroligt vad pengarna flyger iväg över att fylla på lite i kylskåpet och annat som behövs hemma.

När jag kom hem och lastat in allt jag handlat så packa vi ihopa oss och gick upp till badet. Efter en stund kom Emma och Theo dit också. Vi har haft de så mysigt idag och både jag, N och Theo har tagit premiär doppet i poolen för i år. Härligt när vi haft en sådan varm dag som vi har idag. Blev två dopp sen bus på gräset och lite små solande. Våra barn kände inte för att sova idag så N somna gott i vagnen på hemvägen från badet och Theo kan jag garantera somna gott i bilen påväg hem.Just nu ligger M och jag i vars en ände utav soffan och slappar en stund. Pausar från solen innan M vill upp och ta ett dopp i vanlig ordning om en stund. Sen blir det hem och göra lite mat och hålla kväll för vår del. Jag ska hinna plugga klart det sista innan inlämningen ska göras också. Skjutit upp det nu sedan i för går och ikväll ska jag verkligen sätta mig så jag inte sitter med det sista dagen den ska lämnas in.


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, premiärdoppet är ju alltid lite speciellt! Vi unnade oss ett dopp i måndags, så roligt att se glädjen när de små får plaska i vattnet ❤️ Hoppas ni har en fortsatt fin onsdag 🥰 Kram 💕 nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men det är ju det 🙈 ja här har vi också ett litet vattendjur som älskar vatten 😍 kramar!nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229