P.O.P KANINMÖSSA

Oj, vad denna kvällen inte blev som planerad.. jag hade så mycket jag skulle göra och sen helt plötsligt fick jag ett oväntat besök av min bästa vän Sandra. Asså åh vad jag saknat henne, vi umgicks varje dag innan stort sätt och nu när hon fick valp, jag började jobba väldigt mycket, sen blev gravid och i sin tur fick foglossning och blev sjukskriven så började hon jobba. Så vi har verkligen gått omlott om varandra. Så jag blev verkligen så glad när hon dök upp utan man var förberedd för att snacka ikapp sig en stund i soffan här hemma. Så allt med bloggen och alla andra planer som var tanken skulle göras denna kväll fick ses åt sidan helt enkelt! Med sig hade hon noblesse choklad också, såååå gott! Jag som blivit lite gottsugen ständigt nu sista veckan, hehe! Jag sitter här och svarar för fullt på alla era frågor från inlägget med frågestunden. Men jag kommer inte få färdigt det förens imorgon till er, trots jag lovade er det idag.. sorry!! Men verkligen jätte roligt hur mycket frågor jag fått från er och roligt att svara er på dem också, hoppas det ska uppskattas av er med.

Vill hinna visa er en sak innan denna kvällen är över dock! För ett tag sedan såg jag en mamma på sin instagram som klätt sin bebis i just denna mössa från Polarn o Pyret på en bild och jag blev helt såld.. gick in på deras hemsida i hopp om att jag skulle kunna hitta den men den har tydligen gått ur sortimentet och jag gav upp hoppet om att kunna hitta en sån till mini med. Satt häromdagen inne på Tradera.. händer att jag ibland kikar in där och kollar om där är något roligt man kan fynda. Och vad tror ni inte jag hittar? Jo en exakt sån mössa jag sååå gärna ville ha, och hon som haft den hade inte kunnat använda den på sin bebis då hen hade för stort huvud för den när hon kom på att hon hade denna mössa, så oanvänd och endast upptvättad också, kunde inte bli bättre. Jag buda såklart på den och vann auktionen! Snacka om att man blev glad och hade turen på sin sida!

b a b y   b u n n y

Visst är den söt? Lite längre öron också så hon kommer se ut som en riktigt lite kanin. Tyget är så mjukt och skönt också och blir nog perfekt till henne den första tiden.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
verkligen bedårande mössanouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Visst är den!! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229