PLANS OF THE WEEK

Måndag:

Ledig och tänkte först och främst börja tvätta över alla minis kläder så dem kan hängas in i garderoben ordentligt, nytvättade och färdiga för användning till hon kommer. Där är så mycket kläder så jag känner jag måste börja någonstans, haha! Jag ska sedan mellan varven som jag väntar på tvättmaskinen slipa och börja måla spjälsängen. Vill verkligen få det gjort nu, då jag känner att kroppen lär väll inte må bättre om några veckor än vad den gör för tillfället så då är det lika bra att få det gjort och jag en sak mindre att stressa över! Det är väll det jag tänkt fylla upp morgondagen med som det ser ut nu.

Tisdag:

Ledig och ska bara ta dagen som den kommer. Inga måsten helt enkelt. Vill försöka få rensat min garderob på kläder, och göra den fin igen då den ser katastrof ut och jag hittar ingenting när jag väl ska klä mig. Jag vet en som skulle blivit glad också om jag kommer med en påse med kläder till henne, min lillasyster. Så det ska jag försöka hinna med under den dagen. Alexandra kikar nog också förbi, var så länge sedan vi sågs och saknar henne! Så skulle varit roligt att snacka ikapp sig lite med henne och kanske fika på något gott.

onsdag:

Ledig och inga direkta planer över vad dagen ska fyllas upp med. Kan tycka det är rätt svårt att planera sina dagar i förtid nu när man inte vet hur kroppen mår var dag man vaknar. Hur natten varit osv. Därför håller jag schemat rätt så tomt och fyller dagen för det mest när jag vaknar upp den dagen. Skulle behövt städa över här hemma lite och det kanske är något jag gör i min takt denna onsdag, det bros helt på hur jag mår. Om inte det går så låter en serie i sängen rätt så lockande med. Skulle behövt slänga iväg några mail med och göra lite nytta på datorn och detta är kanske en dag jag isåfall tar mig tiden till det med.

Torsdag: 

Ledig och inga planer denna dagen heller. Får helt enkelt se vad dagen erbjuder eller om jag bara vilar upp mig allmänt. Så svårt att veta hur man mår och vad man orkar nu för tiden. Skulle verkligen behöva organisera lite här hemma och sånt då vi behöver möblera om här hemma lite snart. För stunden är jag super sugen på att baka något gott så om jag inte gjort det tidigare i veckan är detta kanske en dag jag gör det på. We will see!

fredag: 

För vissa väntas helgen men detta är min sista dag innan det väntas några dagars arbete. Kanske tar och hittar på något med M på kvällen när han slutat arbeta. Under dagen är där inga större planer som det ser ut för tillfället heller.

Lördag:

Väntas jobb mellan 12:00-17:05. Efter det ska jag och M på kalas till min pappas fru som fyller år. Om det blir käk eller bara någon fika har jag ingen aning om i dagsläget. Men det är alltid lika trevligt att åka ut där så det ska bli mysigt. Om vi stannar där till sen kväll eller hittar på något där efter har jag ingen aning om än, men det lär ju ni märka.

söndag:

Jobb mellan 10:45-15:00. Blir säkert att jag och M hittar på något då med eftersom jag slutar tidigt den dagen. Dock blir det i säng i tid den kvällen tillsammans med M för att vara pigg till jobb dagen där på med.

Tänkte att jag slänger upp hela dagens outfit till er:

Blus - H&M // Mammabyxor - H&M // Smycken - Ur&Penn

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Såå fin och hoppas veckan blir toppen! <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack fina du! hoppas din vecka blir toppen också, kramar! 💗nouw.com/juliamalmgren
sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Älskar din outfit!nouw.com/sarahceciliacollin
juliamalmgren
juliamalmgren,
men tack fina du! 🌸 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229