PLANS FOR THIS WEEK

Måndag

Idag står babysim på schemat, ska bli så kul! Morgonen bestod av en promenad med min mamma i det härliga vårvädret. En extra lång runda blev det. Åt lunch över hos mormor och morfar och snackade där en stund också innan jag och N gick hemåt igen för att packa väskan och nu vila middag en stund, iallafall gör N det.

Ska även försöka hinna städa undan lite snabbt här hemma och svara på Mail innan vi måste åka till babysimmet som börjar kl 16:30. Idag ska min mormor hänga med och titta på när N badar. Mysigt!


Tisdag

Tisdag har vi inga planer inplanerade än sålänge. Jag ska försöka beta av ett rum i taget här hemma och grovstädat det. Jag tror jag börjar med sovrummet denna dagen.

Jag ska även hinna fotografera lite samarbeten som behöver komma upp snart på både Instagram och här inne på bloggen.


Onsdag

Återigen inget inplanerat. Om solen tittar fram ska vi försöka va ute en del denna dagen. Jag ska även ta hand lite om min hy, kanske en ansiktsmask och en tandblekning skulle inte suttit fel. Har ju det hemma så kanske får ta den dagen till det. Lite tvätt och annat måste också tas tag i. Funderar på när man ändån tar tag i tvätten att grovstäda vår Walk in clothset.


Torsdag

Har messat Emma om hon, jag, N och Theo ska ses och hitta på något. Vi har alltid så kul tillsammans. Hoppas på bra väder så vi kan ut och gå en lång promenad som vi brukar göra när vi ses.


Fredag

Äntligen fredag, helg och denna dagen har man längtat lite extra till då jag ska träffa mina tjejkompisar och ha en hur trevlig tjejkväll som helst hemma hos en av dem. Ska bli så himla kul och var så himla längesedan vi allihopa sågs. M ska även ut med sina vänner och N ska vara i trygga händer och mysa med min mamma och små syskon. Hon sover där över natten och sen hämtar vi henne lördag morgon igen.


Lördag & Söndag

Helgen är där inte så mycket inplanerat, om vädret tillåter blir det nog lite fix utomhus då det behövs. Tvätta av altanen osv. Jag har även bestämt med en gammal vän som jag inte träffat på sjukt länge, hon ska komma ut och hälsa på och ville även träffa N för första gången och se hur vi bor. Mer än så bjuder helgen inte på än sålänge.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Skönt med planering som också tillåter en del öppna tider, där man kan fixa med lite annat än de där "måstena" - Lycka till! 😊nouw.com/theoakleaves
moafidelie
moafidelie,
Låter som en bra vecka med fina luckor för spontana grejer som kan dyka upp. Och så är det ju så skönt sedan när storstädningen är gjord, trots att man brukar få börja om rätt snabbt efter det igen 😚nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229