PLANS FOR THIS WEEK

Måndag

Inget inplanerat mer än att tvätta våra berg med tvätt. Blev aldrig tvättat något igår så det får fixas idag. En promenad eller bus i trädgården står också på schemat då vi behöver lite frisk luft jag och N. Men först en lång mysig morgon i sängen.


Tisdag

Dagen består utav att åka till Hässleholm. N behöver nämligen ett pass så vi ska iväg och fixa det. Vore rätt bra för att N ska kunna få åka med på semestern M:s mamma bjuder med oss på i April. Resten av dagen är inte planerad ännu.


Onsdag

Onsdagen börjar med att N ska vara hos hennes gammelmormor och gammelmorfar en stund medans jag åker iväg och blir ompysslad och fin hos frissan. Sedan hem och mysa lite med N innan M kommer hem från jobb. M ska bara fixa sig sen ska vi iväg med min mamma och köpa ingredienser som behövs till helgens mat på M:s kalas.


Torsdag

Inget planerat än. Kanske bestämmer något med någon vän eller så tar vi bara en lugn dag hemma innan en hektisk helg står på schemat.


Fredag

På fredagen så ska jag och N till Ängelholm. Jag ska på ett möte och sedan blir det att möta upp Emma och Theo för att gå en sväng på gågatan och kolla butiker. Kanske tar en fika också?


Helgen 

Består av förberedelser inför helgens 25 års firande utav M. Han fyller år veckan där på men vi valde att ha det redan denna helgen. Smörgåstårtor ska göras med hjälp av min mamma och bord ska hämtas och dukas upp. Det ska städas och fixas. Så det blir en del förberedelser att göra. Sen ska det firas med nära och kära! Ska bli super trevligt!


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

moamkarlsson
moamkarlsson,
Så härlig vecka med hela familjen! 💕nouw.com/moamkarlsson
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Vilken fantastisk vecka vännen min! <3 Du är så otroligt fin - drömlikt vacker! nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229