PLANERNA FÖR VECKAN

MÅNDAG

Blir en lugn dag för våran del. Jag ska skicka in ytterligare en inlämning. Hämta ut paket och sen bara vara hemma och fixa lite, bara jag och N. M börjar sin intensivkurs till C-kortet idag.


TISDAG

Har tid för en synundersökning med mina nya linser jag fick hem för någon vecka sedan. Dem vill se så det ser bra ut samt hämta ut mina nya brillor som nu är klara. Blir en runda på Väla och inom pappsen när vi ändå har vägarna där förbi.


ONSDAG

Jag och N ska träffa Emma och Melvin. Ska bli super kul! Nowalie och Melvin skiljer det exakt 1 månad mellan. Melvin är en månad äldre än N. Vi ska hitta på något iallafall med barnen.


TORSDAG

Kanske träffa Annika. Vi prata lite under helgen som varit kring att ses under veckan. Vi får se vad dagen bjuder på, håller torsdagen öppen med förslag ännu.


FREDAG

Inga planer än sålänge.


LÖRDAG & SÖNDAG

Helg och den njuter vi ihopa med pappan i hemmet som har två dagar ledigt från sin intensivkurs.

Helgen har inte så mycket inplanerat ännu. Men planeringen vi har bokad än sålänge är att träffa Sandra (N:s gudmor för er som missat). Kanske träffar Emma, Andreas och Theo också eller så tar vi och fixar lite här hemma.


Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas ni får en toppen vecka!! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack detsamma raring! kramis!’ 💛nouw.com/juliamalmgren
amandakallman
amandakallman,
Hade älskat att få veta hur du får till dina bilder så otroligt vackert? Så fantastiskt fin blogg du har! Keep up the good work!🙌🏼☀️nouw.com/amandakallman
juliamalmgren
juliamalmgren,
men åh tack! så glad jag blir att läsa! 🥰 jag ska absolut göra ett inlägg kring det! Håll utkik!! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229