PAPPA & DOTTER TID


Godmiddag på er denna ruggiga lördag!

Ja jag ska ju inte ha inlägg på auto publicering direkt.. gjorde det med inläggen som jag förberett för igår men ack nej.. återigen kom dem inte upp och bloggen ekade tomt. Nej nu har jag gett det ett försök och det funka inte så bra märkte vi. Så hoppar det hädanefter.

Igår var hela familjen i Ängelholm och käkade buffé på en restaurang som heter Yazhou. Dem har allt från Sushi, thaimat, kinamat, rå mat som man själv väljer utav och lägger upp på tallrik och sedan ger kocken i köket som tillagar det till en. Verkligen blivit en favorit hos oss. Vi hade även med N:s kusin och hans pappa vilket var super mysigt. Vi följde även med dem hem där efter en sväng och drack te/kaffe och satt och pratade. Vi åkte lagom hem till vi märkte att N börja vakna och va hungrig. På eftermiddagen/kvällen så mös vi bara här hemma och tog en lugn fredag framför idol.Efter att ha varit vaken rätt mycket två nätter i rad nu pågrund av att N har ett enormt närhetsbehov för tillfället så var jag rätt trött när hon vaknade lite innan 08:00 imorse och ville ha mat. Jag matades henne sen tog M och gick upp med henne, byta hennes blöja och sen gick dem och satte sig i vardagsrummet för att jag skulle kunna få sova en stund. Inte kunde jag komma till ro, första gången jag skulle sova ”såå långt ifrån” N så det gick inte. Men fick vilat ögonen i samband med att jag låg och lyssna på hur M prata med N där utanför sovrumsdörren. Tillslut gick jag upp och möts av detta i vardagsrummet. Hur mysigt?! Där låg dom och kolla på babblarna på tvn. N var helnöjd och låg helt tyst och mest troligen kolla alla färger som var på tvn och M låg och pratade med henne vad dem gjorde på programmet och små sjöng samt snussa på henne.


Under förmiddagen idag har vi myst en massa, ätit en sen frukost och nu har jag fått placera mig i soffan med N liggandes mage mot mage på mig, detta efter att vi har försökt få henne att sova på egen hand i nästan en timmes tid. Men ack nej det skulle hon inte. Nu ligger hon här och sover så gott så och vaknar inte utav dammsugaren ens som M dansar rundor med här hemma för stunden.

Senare idag ska vi nog hem till N:s farmor som kom hem från deras semester i morse och nu ville träffa N och äta någonting tillsammans. Ikväll ska M ut o umgås med en vän och mina två närmsta vänner kommer över för att ha en mysig tjejkväll med mig och N här hemma.

Hoppas ni får en fortsatt mysig lördag!
KRAMAR ♡


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Höga ljud brukar snarare få dom att sova tryggare, van med ständigt ljud i magen från tarmarna osv 😄❤nouw.com/sjosefine
sweetwords
sweetwords,
Ohh så mysigtnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229