OUTFIT I Black/White - MINA BESÖK PÅ VÅRDCENTRALEN


Så nu har mina 2 dagens besök hos vårdcentralen på helt olika ärenden blivit gjorda. En fruktansvärd och en kanon bra. Första besöket som jag var på kl 10:30 gick väll ingen höjdare. Dem skulle ta mina stygn från det dem operera bort förra veckan som dem fortfarande inte vet vad är eller fått svar kring. Men läkaren som sytt hade satt stygnen alldeles för hårt så dem fick inte upp dem. Obehagligt som jag redan tyckte det var att ligga på ryggen och stället dem var och pela på var nära intill mitt ansikte så börja jag även må riktigt illa. Sluta med att jag kräktes i en kräkpåse dem förberett då jag i förebyggande syfte sa att jag mådde väldigt illa. Ingen höjdare direkt, haha! Men efter mycket om och men och diverse verktyg som använts för att få bort dessa stygn kunde jag glatt resa på mig och mådde prima igen. Blev väll bara för mycket för en stund där. Var vrål hungrig när jag kom ut där ifrån och jag var så sugen på fefferoni med. Så jag tänkte ”nej fasiken, jag ska unna mig något från pizzerian till lunch, det förtjänar jag efter detta” så åkte och beställde mig en kebabtallrik med extra mycket fefferoni i folie bredvid att ta med mig hem. Och som jag njöt av den när jag kom hem!


Fixa lite här hemma och fotat inför samarbeten samt övriga inlägg här till bloggen. Sen var det dax att åka till nästa besök på vårdcentralen. Till min bm för rutinkontroll av mini. Den gick ju mycket bättre, allt såg bra ut med mini och hon växer som hon ska har magmått 34 just nu sa hon när hon mätte. Huvudet är fixerat neråt och allt kändes bra. Vi prata om saker jag vill ha eller inte vill ha under förlossningen som smärtlindring eller några andra speciella saker. Så skrev hon ner det till dem så dem vet inne på förlossningen, självklart fick jag skriva ett förlossningsbrev ändå ifall jag kände att jag glömt få med något i samtalet med min bm om det. Vi pratade även om min förlossnings rädsla och om lite böcker och hemsidor jag kunde gå in och läsa på. Vi höll även tummarna för att jag hinner gå på en kurs kring förlossning och smärtlindring osv som jag är inbokad till bara några dagar innan bf. Hon tog även blodprov på mig vilket var helt ute och cyklade. Mitt blodvärde var alldeles för lågt så fick ta ett i armen och skickas iväg till läkare för kontroll. Om vi behöver göra något åt det så ringer dem när dem fått svar. Men för övrigt känns det skönt att allt såg bra ut med mini och att hon växer som hon ska.Idag klädde jag inte på mig något avancerat. Gravidbyxor tillsammans med en tunnare stickad långarmad tröja som gick lite omlott. Över det en svart kappa och mina nya skor med liten klack, sjal och väska! Simple as that!


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Frt var du väl förtjänt och skönt att det gick till sist med stygnen. Bra att det gick bra hos bm. Samt kul med samarbeten till bloggennouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja Det var verkligen skönt! ja det är roligt med samarbeten 😃nouw.com/juliamalmgren
escali
escali,
Hope you have a wonderful wednesday <3nouw.com/escali
juliamalmgren
juliamalmgren,
Oh thank u darling! The same to you!! nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229