OM DU BARA KUNDE BERÄTTA

Puh, vilken dag! N har verkligen inte varit på sitt bästa humör idag. Hon har varit mestadels ledsen och inte alls velat ligga och spralla någon längre stund på egen hand. Funkat i max 5-10 min sen har hon blivit jätte ledsen igen och bara nöjt sig i min famn. Hon har heller inte sovit något speciellt under hela dagen, förens nu för en stund sedan då hon somna intill mig i vår säng och jag kunde tillslut komma upp därifrån utan att väcka henne. Nu har hon sovit i ca 40 min. Hoppas på att hon sover en stund till så jag kan andas ut lite och bara vara en stund till i soffan.

Tycker så synd om henne, både i denna dumma utvecklingsfas samtidigt som hon inte är kry. Super förkyld och hostig. Lilla hjärtat! Om dem små bara kunde pratat så man förstod och dem kunde berättat vad som är fel, då skulle det varit så mycket lättare (önsketänkande).Dessa bilderna togs tidigare idag när hon precis varit ledsen, försökte busa med henne och några skratt fick jag henne allt till att göra. Men resterande utav dagen bestod inte utav dessa skratt och underbara leendena. Men hon är för himla söt, man smälter!!

Nu ska jag ta mig ett glas med cola, ta fram mitt marabou och slänga mig i soffan igen bredvid sambon min. Kanske starta något bra på tvn innan sängen väntar eller en bebis som vaknar igen.


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

MoaPaulsson
MoaPaulsson,
Dessa faser.... dom är inte roliga !!nouw.com/moapaulsson
sweetwords
sweetwords,
Ohh det är så kämpigt då det är sådär och man blir själv helt sönderstressad, söt är hon i alla fallnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229