Nya favoriten


Nya favoriten här hemma är detta mini gosedjuret, katten Jansson från bamse. Fick med oss den hem från pappa häromdagen då min minsta lillasyster på 3 år älskade den när hon var lika liten som N. När vi tog fram den och testa att sätta den framför N så fäste hon blicken helt i den direkt. Nu åker den fram flera gånger om dagen här hemma och N älskar att ligga och kolla på den i evigheter, ibland gör hon massa ljud och ”snackar” med den också. Sötnosen!Godkväll på er!

Nu har jag lagt mig till sängs, är såå trött och ska vara ärlig att säga att jag har inte kommit till ro att kunna vila under tiden som N sovit under dagen.. En dusch skulle behövts men M är inte hemma för stunden, jag är för trött och vill inte heller lämna N utan uppsikt så duschen får vänta tills imorgon istället.

Dagen har inte bestått av allt för mycket. Min farmor och farfar, N:s gammelfarmor och gammelfarfar knacka på tidigare idag och ville bebisgosa, självklart så fick dem det och vi satt och prata en stund innan dem åkte hemåt igen. Nej, nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och försöka sova medans N gör det. Känner på mig att vi har ännu en orolig och sömnlös natt framför oss då hon redan sover oroligt och är väldigt gasig i magen. Stackars liten.. hoppas det går över snart!

NATTI


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Godnatt❤️nouw.com/jennylou
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad sött!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229