NY VECKA MED LOVANDE VÄDER!

En ny vecka står på tur och jag tycker dagarna, veckorna och månaderna bara springer förbi. Om 2 veckor börjar vår lilla STORA tjej på förskolan och om 1 månad blir hon 1 år. Jag känner bara, hallå? Stoppa tiden lite! Sista veckan med semester för M innan han ska tillbaka till jobbet, nytt jobb för den delen också. Att han efter flera års försök till att få en anställning just här ÄNTLIGEN fick det! Så stolt över honom! På det kämpar han en intensivkurs med C kortet och förhoppningvis är klar denna veckan med det också. Jag är så löjligt stolt och ni kan kanske förstå att jag då även njuter lite extra mycket den sista veckan som hela familjen har semester tillsammans. Och veckans väder ser dessutom lovande ut, som pricken över i:et!


Häromdagen, när Nowalie lekte för fullt över hos gammelmormor & gammelmorfar på deras uppfart


Veckans planer är inte riktigt spikade än. Men vad som ska försöka hinnas med denna veckan är någon utflykt med familjen, besök utav M:s syster med familj och grilla m.m. , försöka träffa mina tjejkompisar en runda och möjligtvis även gemensamma vänner till mig o M någon dag. Jag ska plugga, M likaså. Sen om vädret blir så fint som de visar att de ska vara så blir det sol, bad och fix i trädgården innan vi mest troligt välkomnar hösten.

Hur ser er vecka ut?

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Hoppas ni får en fin vecka 😊. Här är inte så stora planer inför veckan, C håller på att skolas in på förskolan och jag ska mestadels plugga, blir inte roligare än så förutom på lördag när det är barnens dag här i byn 😊nouw.com/taazzsih
theamartinsson
theamartinsson,
Vilken mysig vecka att se fram emot! 😊nouw.com/theamartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229