NU KOMMER SANNINGEN FRAM OM MIG...


Nu kommer sanningen inte många visste fram om mig..

det blev plötsligt som paniken kröp inom mig när jag igår sen kväll skrev ihopa denna text lite innan 00:00. Jag kunde inte sova, jag hade sån panik, mådde illa, tungt att andas.. kom inte till ro att slappna av och sova.. somna inte förens närmare 02:00 tiden, efter att fått skriva av mig om denna enorma rädsla och försökt samla alla tankarna och tänka på något roligare.

Jag är rädd för döden.. otroligt rädd för döden! Ja visst tänker ni, vem är inte det? Men jag är rädd för döden på det viset att jag kan plötsligt komma i dem tankarna utan att det har varit något som startat det. Som igår kväll när jag lagt mig till ro i sängen, N sov och M somnade. Där ligger jag och ska försöka komma till ro och sova som vilken annan kväll som helst. Jag var ju trött.. men magen börjar bara knyta sig av oro och tankar kring om jag skulle dött kommer upp i huvudet. Jag vill inte dö, jag vill aldrig dö! Jag har sån panik, bara av tanken. Jag blir vattning i ögonen. Jag vill inte hamna i dessa tankarna, men ibland kommer dem plötsligt från ingenstans. Och när dem kommer är det jobbigt.. jag tänker hur livet skulle varit om jag var död, tänk vad jag missar? Tänk ett liv utan att få omfamna mitt barn varje dag, finnas hos min familj varje dag. Att inte hinna uppleva drömmar man har eller mål man vill hinna uppnå. Jag vill ha kontrollen, jag vill veta var jag hamnar efter jag dör. Och att inte veta det nu, det är läskigt. Det gör att jag får panik över kontrollen jag inte har.

Detta har blivit en rädsla dem senaste åren. Innan dess har jag inte haft någon rädsla alls för döden och jag vet inte vad som orsakat denna rädsla heller. Men den finns där, och det är så allvarligt att jag funderar på att skaffa hjälp och bearbeta detta med någon professionell. Jag kämpar varje gång någon pratar om döden runtomkring mig, det är skitjobbigt. Jag biter ihopa, bygger upp en fasad, som allt allt är okej. Jag har skämts, jag har skämts över att säga & visa att jag är såhär pass rädd för döden. Och jag har aldrig velat hindra någon från att prata om det. Jag är rädd att vara den ända som har denna otroliga rädsla för en sådan sak..


Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Fina vännen, jag lider med dig! Det är fruktansvärt när sådana tankar tränger in i huvudet på en! ♥♥nouw.com/lillystromqvist
Lycklig
Lycklig,
Skönt o höra att jag inte är ensam! Det finns hjälp att få. Jag har gått med sån grov ångest och rädsla över att bli sjuk och dö i månader. Kontrollerar min kropp 100 ggr om dagen typ
och inbillar mig allt. Jag kommer dö. Men sen fick jag hjälp i form av terapi och idag äter jag antidepressiv medicin och min ångest och rädsla är som bortblåst! Mår så himla bra och kan tänka klarare och realistiskt och främst slappna av och njuta av livet istället för att oroa bort det. var inte rädd där att söka hjälp eller våga ta medicin om det inte blir bättre!
nouw.com/lycklig
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229