NU J*VLAR


Äntligen är jag igång igen! Och denna gången ska det bli klart, inga hinder, inget som kan stoppa mig. Igår drog min utbildning igång igen för att denna gången slutföra den och bli färdigutbildad, barnskötare! Ja vi börjar där.. sedan får jag se om jag söker mig vidare till att utbilda mig ytterligare inom detta området längre fram i livet. Men just här och nu fokuserar vi på att utbilda oss klart till barnskötare, komma ut i arbetslivet efter mamma ledigheten och njuta av det i något år. Det är min tanke iallafall.

Jag är så taggad, jag var redan så taggad sent i söndags kväll så jag kom inte till ro att kunna sova och stanna uppe, redo för att logga in på skolans hemsida för att starta plugget redan vid 00:00 på natten. Ja kalla mig sjuk.. lite för information osv som skulle kryssas i och fixas med, men ändån sååå kul! För er som inte förstår hur detta går ihop med pluggandet och mamma ledighet på heltid så gör jag detta på distans, 50% till en början så jag hinner både vara mamma o få tid med N och samtidigt kunna lägga bra energi och kunna prestera i pluggandet. Känns otroligt bra! Hejja mig!


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
juliamalmgren
juliamalmgren,
sjosefine
sjosefine,
Kul! Kämpa på! 🌸 nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack Raring!! 💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

FRISKLUFT OCH FIX I TRÄDGÅRDEN


Puh! Äntligen har man landat på mattan i det för övrigt tomma vardagsrummet. N ligger bredvid och leker med sina leksaker och jag andas ut efter en hel dag ute. Vi har varit iväg med min mormor och köpt blommor, jord och kullor som man har i krukorna för att sedan åka hem och plantera. Blev en promenad också i det fina vädret. Har fått planterat i alla krukor nu och sedan även rafsat upp massvis med löv runtomkring på tomten. Det var vad jag hann med innan N vaknade igen. Känns skönt att börja få fint lite där ute också, där är mycket kvar och ni anar inte hur mycket idéer jag har utomhus! Men det får komma med tiden.Nu ska vi fixa lite mat och idag ska N även äta det vi ska äta. Nämligen lax och potatis. Hon ska få lite ärtor också, MUMS!

Eftersom soffan vi först bestämde oss för och beställde nu är avbokad får vi ikväll va på jakt efter någon ny.. är inte jätte sugen på ett tomt vardagsrum i flera veckor så vi får väll se om vi kan hitta ”the one” ikväll.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer