N:s PÅSKPAKET

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har N verkligen blivit bortskämd denna påskhelg när vi träffat vår släkt på alla olika håll. Jag tänkte visa upp er vad hon fått mer än sin bok hon fick utav sin gammelfarmor och gammelfarfar tidigare i förra veckan när vi var där på besök.


• Av N:s mormor fick hon denna super söta klänning med ett tillhörande hårband man kan justera i vilken storlek man vill ha den i genom att knyta om bandet. Älskar denna duvblåa färg! Denna ska helt klart med på semestern då den känns väldigt tunn och sval ut att ha på sig.


• N fick utav sin farmor ett påskägg fyllt med massor utav mumsiga smoothies i olika smaker. Även ett par newbie byxor (som varit en favorit här hemma) fast dessa i en större storlek.


• Utav N:s morfar m. familj fick hon leksaker hon kan ha i sin sandlåda. Hade funderat på att köpa lite nytt till henne, så det var verkligen en perfekt påskpresent till henne! Hon fick även rosetter, jag som Ä L S K A R att sätta rosetter i N:s hår.


• Utav M:s morbror och hans fru som bor i liverpool så fick N två super söta klänningar och en långarmad tröja som tyvärr redan ligger i tvätten så hann inte få någon bild på den. Verkligen super snällt av dem!


• Sist men inte minst så fick N såklart bli lite bortskämd utav mig och M också. 3 nya pyjamaser och två super söta sommarskor fick det bli. Delvis behöver hon pyjamaser då allt är utväxt och hon är så varm när hon sover så kortärmat blir det bästa! Sen.. huuur skulle man kunna låta bli att inte köpa dem två par skorna? Såå söta ju!


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men så mycket fint 😍 Det var hon att värd er goa tösabit! Skorna med nyckelpigorna på, så otroligt söta! 🐞💕nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
visst fick hon mycket fint?! 😍 eller hur?! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229