New week

Just nu känns det bra att va tillbaka här på bloggen. Har för tillfället mycket jag vill dela med mig utav till er och hoppas ni ska vilja läsa här inne. Alla tips på vad jag kan skriva om här på bloggen tar jag varmt emot!

Idag går jag på några dagars ledighet och första jobbpasset för denna veckan är inte förens på fredag i några timmar. Har inget inplanerat än men just nu känns det bara som att jag vill ta det lugnt och inte ha några måsten dessa dagar jag nu är ledig. Fixa lite här hemma, städa över, börja lite smått på minis rum och kanske mala igenom någon serie.

Tog en lång sovmorgon idag, Nyligen påklädd och har städat undan lite snabbt här hemma. Sitter just nu och skriver en lista på vad vi behöver inhandla när jag och M senare ska ut och handla. Både kyl och frys börjar eka tomt här hemma och vi har knappt mat till att kunna tillaga någon kvällsmat längre, haha. Vädret har inte varit super lockande idag, annars var tankarna på att gå ut i trädgården ett tag, istället har jag kollat serie och gjort annan nytta här inne denna måndag.

Gillar

Kommentarer

sandrathelin
sandrathelin,
åh va kul att du är tillbaka!🥂nouw.com/sandrathelin
juliamalmgren
juliamalmgren,
vad kul att höra vännen! 💗 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229