NÅGOT SKEPTISK

Vi har hunnit hämta ut ett stort paket, i vanlig ordning till N. Men det är det vanliga paketet för varje månad stort sätt, nämligen ett samarbete. Behövde produkterna för att förbereda lite inlägg som drar igång nu i veckan. Spännande! Ett annat företag vi har samarbete med hörde av sig om att dem ville sponsra med ytterligare lite produkter, och det är så kul för det är produkter som verkligen används här hemma!

Mycket annat har inte blivit gjort här hemma idag. Vi luncha över hos mormor och morfar. N åt nästan 2 hela mackor med mjukost på, det gick verkligen hem! Sen har vi myst, sovit en middags tupplur och nu har jag precis hunnit duscha och applicera en ansiktsmask lite kvickt medans N roa sig med mitt skärp på badrumsgolvet. När N väl såg mig i masken var hon något skeptisk, jag visste inte om hon skulle börja gråta eller hon skulle flina åt det. Men något gråt har där ännu inte kommit, hon sitter för stunden och stirrar på mig något skeptiskt. Haha! Men en sak är säker och det är att min hy verkligen är katastrof och behövde den här ansiktsmasken. Känner riktigt hur den tränger ut alla porer! Är så dålig på att sköta om min hy och faktiskt ta hand om den..


Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Men vad söta, båda två! <3
nouw.com/matildatakkula
malinkirstine
malinkirstine,
Så fina ni är <3 Kramnouw.com/malinkirstine
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Får verkligen sån myskänsla av att läsa detta! Låter ju även så spännande med samarbetet alltså <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
MrsBuchet
MrsBuchet,
Så härligt med ansiktsmask 😍nouw.com/mrsbuchet
ByAlma
ByAlma,
Ni är så fina😻nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229