Något klabbade..

Ett sent hej här inne blev det idag med.. men det är inte för att jag inte kunnat skriva utan snarare för att allt med hela min Nouw har verkligen inte fungerat som det skulle förens nu?! Någon mer det varit tokigt för här inne idag? Iallafall så fungerar det nu efter att jag gett upp i någon timme och testade nu igen i hopp om att det skulle fungera, och det gjorde det!!

Dagen har väll inte bjudit på speciellt mycket, varit iväg på lite ärenden.. bland annat på vift efter en kofta till mig tills på lördag. Vi ska nämligen på släktfest och jag behövde en svart enkel kofta till att ha över min klänning ifall det blir lite kyligare.. när vi kom hem insåg jag att jag sålt av ALLA mina fina skor och behöver ut och handla det med innan lördag, snacka om irriterande! Kan ju inte direkt komma i sneakers!! Hur skulle det sett ut? haha!

Jag ska svara på alla era frågor ni ställt i min frågestund i ett inlägg och jag ska även försöka hinna med att förbereda lite andra inlägg för resterande av denna veckan. Jag ska även hinna med lite sysslor här hemma, tvätt, städa toan, rensa mina byrålådor och sortera mina skor samt jackor för att sälja av en del. Dagen är inte slut och trots en massa klabb så kommer fler inlägg upp till er, promise!

Men just nu i skrivande stund sitter jag faktiskt i fåtöljen som jag tagit in i minis rum och funderar över rummet.. jag känner mig inte helt nöjd med det på något vis.. men kanske är det gör den där Kallax möbeln fattas i rummet där allt som just nu står ställt lite var som helst i rummet ska fyllas upp med. Jag funderar även över dem där fina vägg porslins ballongerna som jag köpt till rummet men inte kommit upp heller än, för var någonstans ska jag ha dem? Någon tavla skulle också va fint, men samtidigt vill man inte sätta upp för mycket på väggarna heller, är rädd det kan bli ”too much” om ni förstår? Hmm ska sitta här en stund till sen ska jag faktiskt göra lite nytta! Kram

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Jag kom antingen inte in eller så uppdaterades inget. 🤷‍♀️nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
juliamalmgren,
Eller hur! tycker fortfarande det krånglar lute.. ☹️nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Du ska vara nöjd är ju jättefintnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack fina du!!nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229