MYSKLÄDER HON & JAG

Idag har vi en riktigt mys dag hemma. Både N och jag har myskläder på oss och det tänker vi fortsätta ha hela dagen. N verkar inte ha feber men har nog lite ont i benen och är allmänt lite hängig. Peppar peppar att febern håller sig borta iallafall.

Andra kopp te sitter jag i handen med och jag som inte är en stor fantast av te tyckte detta var riktigt gott idag. Har lite ont i halsen så lindrar den också som ett litet plus i kanten. Brasan är tänd och värmer upp mig och N här hemma, det ruggiga vädret gör en nästan lite frusen trots det inte är kallt egentligen här inne.Under dagen ska jag åter igen försöka rensa ut bland N:s kläder. Varenda gång jag ska ta på henne kläder så är det för litet så bättre att rensa ut så vi får rätt storlekar kvar i garderoben. Har massvis med kassar där de är nya kläder jag inte fått upp i garderoben heller till henne. Får fixa det med när jag ändån håller på där. Ut med för litet och in med nytt!

Någon maskin tvätt får också startas annars är där inga måsten denna dagen. Vi blir inne idag iallafall och jag tänkte starta trolljägarna och plöja igenom mellan varven som N sover och jag väntar på maskiner med tvätt. Helt otroligt hur det blir berg med tvätt när man fått barn, kan bara tänka mig hur tvättkorgarna kommer välla över när hon börjat på förskolan, haha!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Men sicket mys❤️nouw.com/johannna
carroat
carroat,
Åh så fina och mysiga ni är! 😍nouw.com/carroat
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229