MYS HOS BÅDE MORMOR & MORFAR


Idag har vi haft fullt upp, därför det ekat tomt här inne. Först blev det en frukost hos N:s mormor. Bjöds på både ägg och bacon, samt kaffe såklart! Man kan inte starta dagen utan en kopp kaffe ☕️

N fick leverpastej macka och det syntes där efter, leverpastejmacka fanns både högt och lågt vid N. Allt från under stolen till inkletat i hennes hår. Så ett bad blev det också innan vi begav oss från min mamma.Vi begav oss mot pappa för att umgås i några timmar. Blev en andra kopp kaffe för dagen och lite snack. N fick leka med leksaksdjur på golvet så fint. Vid 15 tiden begav vi oss till parken där pappa bor då dem hade massvis med hoppborgar. Pappa beställde pizza som vi mumsa på en filt på gräset i parken. Super mysigt!

Jag och min ena lillasyster stack mot väla för att gå där en snabbis innan vi gick in och hämta mina brillor på smarteyes och även kolla hur mina nya linser satt. Allt såg bra ut och glasögonen var super fina, så nöjd! Hämta upp N hos pappa som för övrigt haft det super roligt. Dem hade gungat, hon hade fått vila en stund m.m. Vi sa hejdå och begav oss hemåt till M.Nu busar vi här hemma en stund med N innan det är läggdags för hennes del. Vi rullar boll. Så roligt tycker hon det är. Jag är helt slut efter en dag som gått i ett, M också som pluggat. Och för N:s del märker man tydligt att det blivit en massa nya intryck som hon tagit in, för hon är rätt trött också. Så blir en tidig kväll för hela familjen idag.

Hoppas ni alla haft en fantastisk tisdag!


Gillar

Kommentarer

Emma_Hedberg
Emma_Hedberg,
Hon är så söt😍nouw.com/emma_hedberg
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack snälla!! 💛nouw.com/juliamalmgren
malinkirstine
malinkirstine,
Men mysis!!!! Så söt <3 Kramnouw.com/malinkirstine
juliamalmgren
juliamalmgren,
åh tack! 🥰 kramar!!nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229