MY WEEKEND

Idag vaknar vi ännu en morgon med skinande sol utanför vårt fönster. Hur underbart! N och jag ligger och snackar medans pappan i hemmet sover en stund till. Snart får vi inta lite frukost och klä på oss för en lång promenad. Natten har varit bra, N ville bara inte somna förens vid 22:30 ca i gårkväll. Men annars har hon sovit hela natten till 06:00 i morse, så det är faktiskt skönt!

Ännu en vecka som gått fort. Helt otroligt hur fort tiden bara springer förbi en, vilket jag påpekar varje vecka. Men det är nästan läskigt.. hur fort det går! Och vi har redan bokat upp helgen med massvis utav mysiga planer!


Lördag

Det blir lite städande på förmiddagen. En promenad i det helt underbara vädret och hinna få badat N. Vid ca 16:00 tiden kommer min pappa med familj hit och ska se hur vi har det i nya lyan. Vi ska äta middag ihop och även mumsa på gotte framför mello på kvällen. Ska bli väldigt mysigt!

Söndag

Ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon om jag får bestämma. Kommer inte ihåg tid men under dagen så ska vi till M:s mamma där vi skulle bli bjudna på mat. Kanske blir något annat inplanerat under dagens gång också, vi får se.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Men gud vilken mysig helg!! Njut! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
Emma Engström
Emma Engström,
Så skönt att det går såpass bra under nätterna med sovandet! Håller med om att tiden bara rusar iväg, det är så sjukt! Hoppas ni fått till en helt underbar promenad och att helgen blir kanon <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229