MISSLYCKAD SOM MAMMA


Idag vakna vi vid 10:30 efter en tuff natt med N. Igår somna hon med feber trots en dos panodil. Vi gick och la oss och ca 30 min där på började hon att sova oroligt och ha mardrömmar. Till och från inatt har hon sovit oroligt, men vid 04 tiden vakna hon och skrek i ren panik. Slänger sig så hon slår huvudet i spjälribborna och för övrigt var super varm då panodilen gått ur kroppen igen. Man känner sig misslyckad och hjälplös som mamma när man ser sitt barn inte må bra, trots detta förmodligen bara är feber för att nya tänder är påväg så tar det ändån på en. Att man inte kan göra mer, trolla med händerna så att hon mår bra igen. Om det vore så lätt skulle jag gjort det flera gånger om, bara för att slippa se henne bli ledsen när hon halkar till på golvet när hon kryper, eller trillar när hon försöker ställa sig upp mot någonting, eller som i detta fallet nu ont i munnen pga tänder och får feber.

Hon fick iallafall en ny dos vid 04, och somna mellan mig och M. Helst ville hon ligga såååå nära M det bara gick, ville väll helt enkelt ha pappa nära. Men sovmorgon för familjen blev de iallafall till 10:30 idag.


Ser ni buset i denna tösabitens ögon?
Dem visar tydligt hur mycket bus hon hittar på här hemma just nu. Så mycket nya möjligheter när man både kommer någonstans och insett att man faktiskt kan ställa sig upp mot saker. Något mer nervösa föräldrar bara..


Nu sover N igen i min famn efter att ha varit uppe och busat ett tag. Ska försöka lägga henne i sin säng i sitt rum för att sedan kunna sätta mig med plugget lite. Passa på när man är själv och har tyst runt omkring sig. M är ute med min morfar och försöker återigen ge bilen ett försök till att försöka starta. Hoppas hoppas!

Annars idag har vi inte så mycket planer. Det är ännu en dag med regn som bjuds på här hos oss. Står det ska regna hela dagen. Vi får se vad dagen erbjuder helt enkelt. Men först plugg! Hörs lite senare


Gillar

Kommentarer

noursaleh
noursaleh,
Men alltså åhh vilket söt liten tjej!!! nouw.com/noursaleh
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229