MINA MÅL 2020

Har under 2019 hittat hur många nya människor att prata med som också har barn. Med alla har man sagt att man ska träffas osv men så mycket annat som kommit i vägen och gjort att man inte hunnit träffa alla än. Vilket är så synd! Så detta året ska jag se till att verkligen träffa alla dessa fantastiska människor man fått kontakt med och förhoppningvis skapa nya vänskaper. Skulle varit så kul! Även för Nowalie med fler kompisar.

Inte nog med att skapa nya vänskaper detta året så vill jag även bara få vara annat än mamma ibland. Komma iväg och umgås med mina tjejkompisar jag har, kolla en bio, ha tjejkvällar, strosa på väla, ta en fika eller och snacka skit. Det har jag varit extrem dålig på i år och jag saknar mina vänner och att man inte träffar dem alls ofta längre. 2020 ska förändra den biten radikalt!

————

Försöka jobba bort mitt sockerberoende.. yes ni läste rätt och antagligen blir kanske några lite chockade och inte trodde jag var det. Men jag är extremt beroende utav saker med socker i. Ska dricka coca cola varje dag, gärna äta på något godis osv. Jag märker att jag mår inte bra av det vilket är full förståligt då det bara innehåller massvis med skit. Jag vill försöka jobba bort det under 2020 och jag vet att jag kommer må bättre utav det när väl förändringen blivit av.

————

M och jag har haft en berg och dalbana till 2019. Och boven till det är nog helt enkelt att vi glömt varandra och att vi måste ta tiden till oss också. Inte glömma kärleken och att uppskatta varandra. Vi gick nästan omlott om varandra och har nu i slutet av året verkligen försökt jobba på att bli bättre på att va en familj och umgås allihopa samt att bara han och jag ska ta oss tiden till varandra. 2020 vill jag jobba mer på detta och M också. Även få in exempelvis 1 gång i månaden att bara han och jag är barnlediga och gör något tillsammans. En bio, resturang besök, spa, övernattning någonstans m.m. Det är viktigt!! Så viktigt!

————

Bli bättre på att va ute och röra på sig. Gå promenader. Gå upp och leka på lekplatsen med familjen eller bara Nowis och jag. Leka i trädgården m.m. Helt enkelt bli bättre på att orka sig ut och få frisk luft och röra på sig. Märkt att jag blir lat under den kallare årstiden med att vilja gå ut.. inte ok!!

————

Inte nog med att kärlek och sin partner är viktig att inte glömma bort så är det även viktigt att göra saker tillsammans hela familjen. Det var vi halv dåliga på under 2019. Oftast gjorde vi inte saker tillsammans som en familj. Utan vi dela upp sysslorna här hemma och att leka med nowis. Precis innan årsskiftet blev det också en liten förändring men detta året ska bli fullt utav minnen från aktiviteter och saker vi gör tillsammans hela familjen.

————

Sist men inte minst.. Vill jag ha ett år där jag utvecklas i mina sociala medier. Både på bloggen och Instagram. Utvecklar mitt fotograferande och gör allt ett snäpp bättre.

En dröm jag skulle försöka vilja uppfylla också är att fotografera lite på fritiden på andra familjer, barn eller efter människors önskemål som en hobby. Men om det blir detta året eller något år längre fram får vi helt enkelt se.


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så himla bra mål ju!! Heja dig fining ❤️nouw.com/matildaberlin
simplyalice
simplyalice,
Önskar dig stort lycka till med dina mål! nouw.com/simplyalice
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229