MIN LILLA KOKOSNÖT - GRAVID VECKA 35


Igår gick vi in i vecka 35 av graviditeten och mini sägs vara lika stor som en kokosnöt nu. Haha lite roligt! Som vi längtar nu efter henne. Tur veckorna fortfarande går så otroligt snabbt! Så hur mår vi och har något förändrats sedan förra veckan?


Med mini: 

Hon är de nog bra med, sparkar och rör sig för fullt hela tiden i magen. Aldrig allt hon vill ligga stilla, men samtidigt som att det är mindre skönt så känns de skönt och man blir lugn av att veta att hon verkar ha det bra och må bra där inne. Hellre det än lite aktivitet där inne i magen. Som jag skrev längre upp i inlägget så är hon nu lika stor som en kokosnöt enligt en av mina gravidappar. Tycker det är så roligt att se vad hon är lika stor som i varje vecka. Enligt apparna är hon ca 46-47 cm lång denna veckan och väger ca 2,5 kilo. Det sköna är att alla hennes organ och lungor sägs vara färdigutvecklat. Mer att hon ska lägga på sig underhudsfett nu tills hon ska komma ut. Nästan allt hennes lanugohår har fallit av från hennes hud.


Med mig: 

Från förra veckan till denna veckan har allt blivit ”värre” om man kan uttrycka sig så. Ingenting är bra, någonsin. Jobbigt att gå, ligga, sitta, sova.. ja det känns som att man klagar över allt. Men det får man väll räkna med nu i sluttampen av graviditeten. Fått en hel del sammandragningar, otroligt trött och hängig, orklös och illamåendet finns ännu kvar. Det ständiga kissandet har kommit tillbaka och det känns ofta som att de känns som att mini är påväg ut.. tyngd och tryck neråt.. ibland så jag knappt kan gå. Ska på rutinkontroll på torsdag så får ta upp allt med min barnmorska då och se vad hon säger, inte vet jag om man ska känna såhär liksom? Bara något jag antar..


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen åh vad gulligt! Snaart så <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja inte alls långt kvar nu! 😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Men oh så fin korg
nouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack snälla, kunde inte låta bli att köpa en! hoppas hon ska trivas i den 🙈nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229