MIN LILLA FOTOMODELL


Jag älskar att fotografera osv. Alltid velat utvecklas med det men aldrig fått tiden till att faktiskt göra det. Tänkte om ett tag köpa hem grejer till en studio med lampor, vit board osv. Men sålänge får jag provocera och träna mig på att fotografera istället. Igår fick N va en liten fotomodell här hemma och var faktiskt riktigt kul! Nowalie är ju väldigt samarbetsvillig när jag fotograferar henne (skönt nog) kanske ändras sen men man får njuta av stunden och hitta saker som får henne att samarbeta och va still en stund.

Där är mycket som sagt att utvecklas inom det men det ger mig också motivation till att vilja bli bättre, älskar utmaningar! Det jag tog igår på Nowalie tyckte jag ändå blev kanon bra! Vår finaste tjej!Detta är en serie utav bilder jag tog igår. Tog några fler med andra kläder osv också som jag lär visa någon annan dag!

Verkligen så himla nöjd med bilderna och har fått redan många kommentarer kring dem på både fb och Instagram! Två utav bilderna har även fått göra sig fin som bakgrundsbild på min mobil!


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Emelieigelstrom
Emelieigelstrom,
Verkligen superfina bilder😍nouw.com/emelieigelstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
My god vilken liten sötnos 😍😍😍nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229