MIDSOMMAR


Igår hade vi fullt upp hela dagen. Städ och fix här hemma. Sedan förbereda mat och hinna göra ve oss hela familjen innan vi fick gäster. Emma, Andreas och Theo kom hit. Vi grilla i ösregnet, drack god dricka, gick en kvällspromenad och satt på altanen under parasollet på kvällen och käka jordgubbar och snacks. Super trevligt! Hoppas ni alla också fick en kanon bra midsommar!

En liten bildbomb på hur vår kväll såg ut i bilder.Idag har vi städat över här hemma efter gårdagen. N sover en stund i vagnen, en kaffe har tagits tillsammans med mormor och morfar och nu slappar vi i soffan en stund medans vi planerar kvällen tillsammans med Emma och Andreas igen. Haha! Dem kommer antagligen hit och umgås ikväll också. Vi har så kul ihopa, och det är roligt att N och Theo är jämngamla och kan sitta och leka/kolla babblarna tillsammans.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så sommarfina ni är du och N ❤️ Åh, regn på midsommar! Slår nästan aldrig fel! Härligt att ni grillade och hade mysigt i alla fall 😍 Glad midsommar på er hela fina familjen 🌸💕nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack slla! Nej de slår aldrig fel med regn på midsommar! Hoppas er midsommar också var fin 😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Så härlig midsommar ni hadenouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
det hade vi verkligen 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229