Men det är väll okej att ha en sån dag?

Äntligen har man landat i sängen efter en fullspäckad dag.

Fick en rejäl sovmorgon och när vi väl kom upp ur sängen så åt vi lite frukost och gjorde ve oss. Därpå åkte vi ut för att inhandla en present och en bukett blommor till min pappas fru som fyllde år idag och sen vidare på kalas. Där har vi sedan tillbringat större delar av både dagen och kvällen. God mat och efterrätt har det bjudits på och några omgångar Kub spelades också, tjejer mot killar. Ja.. killarna tog hem det..

Mobilen har inte varit en prioritering alls denna dagen och har bara myst och njutit av dagen tillsammans med familjen. Så därför har verken några bilder tagits eller bloggandet varit något jag haft någon speciell lust med idag om jag ska vara ärlig, men det är väll okej att ha en sån dag någon gång?

Det har börjat blixtra och åska här hos oss denna kvällen och det är väll jag inget stort fan av om jag ska vara ärlig, tur jag inte sover själv.. haha! M läste att det skulle komma lite regn också under natten och det bugar vi och tackar för så länge det försvunnit tills vi vaknar imorgon får det mer än gärna vattna våra gräsmattor denna natt.

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Såna dagar är dom bästa, även om det är dom sämsta bloggmässigt 😅🌸nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
haha ja men precis! för och nackdelar med det , men det var värt det. bloggen finns kvar idag och förhoppningsvis alla följare/läsare med 😅💗nouw.com/juliamalmgren
mariellegladlagom
mariellegladlagom,
Vilken skön och mysig dag 😊nouw.com/mariellegladlagom
juliamalmgren
juliamalmgren,
det var det verkligen, hoppas din lördag också var bra! kram ☺️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229