Meals and Memories are made here

Godmorgon fina ni!

Nu har jag för ett tag sedan landat på jobb. Börjar en halvtimme innan öppningen idag. Så har räknat kassan i lugn och ro, kollat över butiken och svabbat över golvet lite snabbt innan det är dax för att öppna snart. Var verkligen ett tag sedan jag öppnade men det gör absolut mig ingenting och var rätt skönt att komma upp i tid trots en sömnlös natt.

Slutar vid 17 tiden och sen ska vi hem till svärmor för att käka lite tacos. Var länge sedan jag åt det, så ska verkligen bli gott!

Vad som händer senare idag/ikväll har jag ingen aning om, M har semester ju så något hittar vi säkerligen på. Dock kan det ej bli för sent för jag ska upp och öppna på jobb imorgon igen!

Tänkte för att variera lite inläggen här på bloggen så det inte blir enformigt så tänkte jag försöka även visa runt lite i vårt hem och lite inredning? Vad tycker ni om det? Minis rum har vi ju så smått börja med och där kommer ni såklart få vara med under resans gång hur det blir men jag tänkte i övriga delar av hemmet med. 

Så bloggen blir lite av en blandad kompott mellan graviditeten, saker kring/till och om mini, mode, inredning ja you got it?

Här har ni vårt kök så som det ser ut just nu. En ny matta då den andra gjort sitt och en snygg skänk jag hittat på Ikea ska inhandlas så småningom sen är jag rätt nöjd med vårt kök som det är! Gillar att inte ha för mycket grejer stående framme i köket, så efter hand åker kaffekokare och sånt in i skåp när det använts och dessa mer clean ytor är hur det för mesta dels ser ut hemma hos oss. Vi båda är rätt pedantiska när det gäller ordning och reda. Dessutom har jag fått någon fix idé av att det ständigt ska lukta nystädat och rengöringsmedel i hemmet så städar ytor flertal gånger om dagen trots dem inte behövs städas.. haha! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229