Måndags favoriter

Tänkte det kunde vara roligt med en lista om dagens favoriter, fick idén i går kväll och tänkte en sån lista ska jag göra imorgon. so let's do this...

--------------------

Dagens favorit bloggar: 

Har så många bloggar jag älskar att läsa varje dag men dagens favoritbloggar som jag vill tipsa er läsare om idag är, @thelisalarsson @sjosefine @lindaaeklund @jonnasofieh @Emmaengstrom


Dagens favorit plagg: 

Helt klart min stickade tröja som köptes av M till mig nu när vi var uppe på Ullared sist. Super gosig, snygg och varm. Kan inte bli bättre! Hade på min leo t-shirt först men när jag fick ändrade planer och skulle åka och äta lunch med pappa så blev det att ta på sig denna stickade tröja istället, vilket var perfekt till dagens väder och temperatur.


Dagens favorit tilltugg: 

Idag har jag ätit en del frukt och grönt här hemma. Krängt en hel plommonstomat ask, halv gurka och ett grönt äpple bland annat. Så gott.. men är grymt sugen på fefferoni, haha!


Dagens favorit händelse: 

Dagens favorit händelse var att pappa ville luncha med mig. Han var ledig idag för att förskolan var stängd för lillasyster. Så han ville bara umgås och käka något ihopa. Det var super mysigt, satt och prat om valvakan och så mycket annat roligt. Till lunch blev det köttfärssås och fjärilsmakaroner, MUMS!


Dagens favorit sak:

Favorit sak för dagen är nog att fått gosa med lillasyster. Passa henne en stund när jag var ute hos pappa och luncha. Han skulle på kvartssamtal med min andra syster på skolan och behövde hjälp med ellie. Klart man ställer upp och vi hade det super mysigt den korta stund dem var iväg. Älskar alla hennes kommentarer ”jaaaa, det tycker jag” när hon svarar en på saker. Eller att svara på engelska istället för svenska. ”Look” istället för ”titta”, ”cow” istället för ”ko”. Haha goa unge!!


Dagens favorit låt:

Är verkligen inte den som lyssnar på rap osv. Men idag fick jag en feeling av Kanye West låtar lite. Speciellt hans äldre låtar som exempelvis ”Stronger”. Så idag är det de som startades i bilen när jag åkte ut till pappa.


Dagens favorit göra här hemma: 

Jag som är städälskare nu under graviditeten, tycker ju det är helt underbart att gå runt och spruta rengöringsmedel och torka av ytor osv. Så att ha strosat rundor här hemma och torkat av ytor och fått hemmet att lukta gott och städat är nog dagens favorit. En annan mysig sak var också att bädda om spjälsängen på nytt igen, trots oturen med katten. Alltid mysigt att fixa med bebis saker och tänka på att hon snart är hos oss.


Dagens favorit färg:

Dagens favorit färg är nog vitt, eller ljusa färger. Jag har bäddat rent sängen med ljusa påslakan, även bäddat om spjälsängen på nytt med ljusa färger och när jag kollat rundor på hemsidor på jakt efter lite nya prydnadskuddar och gardiner till framförallt sovrummet just nu under dagens gång så har det också varit i ljusa färger.


Gillar

Kommentarer

lindaaeklund
lindaaeklund,
Åh, vad kul att du gillar att läsa min blogg! <3 Jag tycker det är så kul att följa med på din resa också! 😊 Jag ska också försöka skriva ihop någon sån här lista, är så kul att läsa. Sen lär man känna en mycket bättre! Ha en superfin dag!nouw.com/lindaaeklund
sweetwords
sweetwords,
Ohh den tröjan är verkligen toppenfin, ska kika in dina favvisbloggarnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla, den är verkligen super gosig! Gör du rätt i! 💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229