MÅNDAG

Igår hade jag en super mysig mors dag med familjen. Först vaknar jag med N och M bredvid mig i sängen. Vi gosar en stund hela familjen innan M går upp och fixar lite och kommer tillbaka in med frukost på sängen till mig. Med vattenmelon och annat gott, MUMS!

Vi gick sedan upp och gjorde ve oss och fixa lite här hemma. Kom sedan iväg för att möta upp M:s syster, mamma m.f för att hämta M:s mormor från ålderdomshemmet. Vi tog sedan med henne bort till en resturang som ligger närliggande och åt gott och umgicks allihopa. Var verkligen super mysigt och man såg hur hon också njöt utav sällskapet och en god pizza. Efter det begav vi oss hem till svärmor och satt och snackade en stund innan vi begav oss för att rösta. Innan vi landa hemma fick vi även handlat och uppvaktat min fantastiska mamma på mors dag också. Lite blommor, choklad och trisslott fick hon. Väl hemma blev de bara en myskväll med familjen, och kom i säng vid 22:00 ca.Idag kom vi upp i tid, eller iallafall jag. När alarmet på min telefon ringde så valde N att sova vidare och mamman fick traska upp istället. Var tvungen att göra ve mig och samla ihopa allting till N:s babyskydd en kom och köpte utav oss i morse. N växer och vi har beställt en ny som förhoppningsvis kommer under dagen. Samtidigt som jag ska hämta ut den så blir det att handla lite. N får va hos hennes gammelmormor en stund eftersom hon inte har en bilstol att åka med i.

Senare i eftermiddag blir det babysim och sedan inte så mycket annat inplanerat för denna dagen. Rätt skönt att starta veckan med en hyfsat lugn dag.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

emilialindman
emilialindman,
Låter som en jättehärligt och mysig helg!😍nouw.com/emilialindman
elinelmersson
elinelmersson,
Åh vilken liten goding!! <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229