MÅNADSLISTA JANUARI


Det är helt sjukt hur januari månad bara flugit förbi oss. Idag går vi in i februari månad och jag känner på mig att detta året kommer gå så fort.. kan vi inte sakta ner tiden lite.. såg att @Emmaengstrom gjort ett ”januari-tag” inlägg och jag tänkte att det vore en rolig sak att göra! Kanske varje månad? Vi får väll se. Här kommer min lilla egna touch på ett januari-tag inlägg.


——————————

Månadens accessoar:

Nu i denna kylan som varit måste jag nog säga att det varit mina mössor, vantar och halsdukar i olika färger och strukturer.

Månadens middag:

Denna månaden har det varit väldigt mycket utemat för vår del.. minuspoäng till oss och vår nyttighet, i know! Vi måste bli bättre men denna månaden med flytt och varit ute på språng hela tiden osv så har man knappt varit hemma till att kunna laga mat.

Månadens bästa inköp:

Ny soffa!! Vår andra soffa var så liten och man låg nästan på varandra om både jag och M skulle bre ut oss i den framför en film på kvällen. Nej nu fick vi nog och införskaffa oss i samband med flytten en stor och rejäl soffa, så nöjda och helt klart bästa köpet denna månaden!

Månadens projekt:

Att få hyfsat i ordning i nya hemmet så det var något beboligt innan månadens slut. Det lyckades vi med trots att vi inte är klara och ska både byta ut lite möbler och lite små fix kvar. Men i de stora hela har vi bokat av den punkten med.

Månadens träningsövning:

PTräning och träning men långa, kalla och uppfriskande promenader med N i vagnen har gjorts denna månaden. Det är så underbart och här ute i skogen är det så lugnt och harmoniskt, man laddar sina batteri på ett helt annat vis!


Månadens favorit klädesplagg:

Mitt favoritplagg denna månaden har helt klart varit varma grovstickade tröjor. Varit helt klart de mysigaste att ha på sig denna kyliga januari månad. N:s favoritplagg denna månaden har nog varit hennes kläder med leopardprints, så snyggt!

Månadens dryck:

Denna månaden har varit en sån månad som jag druckit mycket varmt. Allt från te, varmchoklad och kaffe. Varmchoklad har nog varit höjdaren denna månaden toppat med marshmallows och grädde.


Månadens bästa beslut:

Jag började januari månad med att säga till mig själv att jag inte tänker ta någon skit framöver. Ingen ska få trampa på verken mig eller min familj. Jag tänker inte lägga energi på personer som bara suger den ifrån mig. Min tid och energi är så mycket mer värdefull och viktigare att lägga på min dotter.

Månadens längtan:

Månadens längtan var helt klart att flytta till nya hemmet, få i ordning där och städa och få besiktigat lägenheten så man kunde avsluta de kapitlet. Sagt blev gjort och nu är allt klart lagom till månadens avslut.

Månadens mående:

Denna månaden har jag mått lite sisådär.. speciellt nu mot slutet av månaden. (Tänkte prata mer om de i ett annat inlägg). Vissa dagar har jag mått super bra och allt varit frid och fröjd, andra dagar kan jag ha gråtit till och från hela dagen. En månad med blandat mående med andra ord.

Månadens favorithändelser:

Varje månads favorithändelse är faktiskt hur mycket N hela tiden utvecklas, det är så spännande och roligt att se hur hon förändras och utvecklas hela tiden och för varje månad. Men om man ska välja en favorithändelse utöver de så har det nog varit att flytta.


Månadens uppfyllda mål:

Mitt mål för januari månad var bland annat att våga släppa taget lite och våga exempelvis att min mamma passa N. Det är supet svårt och man saknar henne massvis.. men jag har vågat göra det denna månaden och fått de målet uppfyllt.

Månadens lättnad:

Att besiktningen i lägenheten gick igenom och man nu kan bara släppa det. Som vi skrubba och höll på i lägenheten. Men vi fick väldigt mycket beröm om skicket på lägenheten.

Månadens beroende:

Måste jag nog erkänna marabou bubbelchoklad.. finns det något godare. Har verkligen varit ett stort sug och beroende denna månaden.

Månadens frisyr:

Jag har haft mitt hår mycket uppsatt denna månaden då vi har en viss tös som börjat dra en allt mer i håret. Sen vad är inte bekvämare med en slarvig bun.

Månadens färg:

Färg och färg, jag har väll mer fastnat för mycket leopardmönster denna månaden. Men om jag måste välja färg har de varit svart, beiget och brunt.

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Helt vilt så hurtig det går 🐆nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229