LUNCH MED MORFAR

Idag har vi varit på språng större delar utav dagen. Vid 9 tiden i morse fick jag och N bege oss hemifrån för att åka emot ett möte som jag skulle på vid 10 tiden. Mötet gick bra och vi hade egentligen bokat med Matilda och Frank där efter på hembygdsparken. Men dem fick förhinder och jag hann boka in lunch med pappa innan dem hörde av sig att dem ändå kunde ses. Vi bestämde att vi skulle ses en annan dag istället.

Jag och N åkte inom N:s farmors jobb och sa hej och hon fick lite snacks utav henne. Blev bland annat krokar med smak i. Efter vi vinkat hejdå till N:s farmor åkte vi vidare till en resturang för att möta upp min pappa.Som sagt så luncha vi med N:s morfar (min pappa) på en resturang. Vi tog dock bara vars en krabbsallad. Super gott var det och verkligen hur mysigt som helst med lite egentid med bara pappsen. Efter lunchandet med honom åkte jag och N hemåt. Hon var trött så hon somnade direkt när jag börja köra och vakna när vi kom hem. Dock hade hon inte sovit färdigt så hon somna gott i sin spjälsäng i sitt egna rum igen. Jag slängde mig framför tvn och kolla en film som ännu inte slutat. Hur skönt som helst!

Snart kommer M hem och jag ska orka resa mig för att laga lite mat. Idag blir de fisk, potatis och sås. Var sugen på fisk idag så det blir det helt enkelt. Annars blir de bara en mys kväll här hemma hela familjen resterande utav denna onsdagen.

Vad har ni gjort idag?

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vad skönt att mötet gick bra 🥰 Mysigt det lät med lunch ute med Ns morfar också, det gjorde ni helt rätt i att unna er ❤️ Hoppas er myskväll fortsätter minst lika bra, kram till dig & goa familjen 💕nouw.com/janielindahl
sweetwords
sweetwords,
Oh dem snacksen älskade vår tös =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229