LÖRDAG MORGON

Godmorgon lördag & fina ni!


Lördag morgon och vi vakna ändån hyfsat tidigt här hemma idag. Redan vid 7 tiden. Vi låg kvar i sängen och drog oss en stund sen så gick vi upp och åt lite frukost. Andra dagen som jag har ont i halsen och 'peppar peppar' på att det stannar där och inte bryter ut något mer som sagt. M har åkt iväg och ska byta fälgar på vår ena bil då vädret börjar verkligen gå mot höst nu och vi var inte sugna på att ha på våra nya sommarfälgar längre. Jag slappar i sängen och förbereder lite inlägg här inne på bloggen framför serien, Love Island.

Idag är inte super mycket inplanerat för vår del. Vädret har verken varit på topp igår eller idag och det blåser rätt bra och varierar mellan regn och att solen tittar fram mellan molnen. Vi ska ut och köpa kattmat och kattsand då det börjar ta slut här hemma till Ixi iallafall. Sen senare i eftermiddag ska vi äta tillsammans med M:s lillebror och storasyster och hennes sambo o barn. Ska bli mysigt, tror vi skulle köpa pizza eller något. Vad mer som händer har jag ingen aning om.

Hoppas ni får en fin Lördag!


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas ni får en jättebra lördag vad som än händer! <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
Det har vi haft! Hoppas din lördag varit kanon med 🧡🧡nouw.com/juliamalmgren
sjosefine
sjosefine,
Mysigt att middagsdatea lite 😍❤nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja det var de verkligen, haft en kanon dag! Hoppas er lördag också varit bra 😚🧡🍁nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inatt återvände ångesten..


Det är inget skämt om jag säger att jag totalt sovit i max 2 timmar inatt om man slår ihopa det. Detta mellan 23:30-03:00. Vaknat till och från hela tiden och även legat vaken stundvis innan man slumrat till en kvart till och sen vaknat upp på nytt. Egentligen har jag inte känt mig trött under hela nattens gång.. trots denna lilla tidens sömn. Vid 3 tiden gav jag iallafall upp och låg och kollade ut mestadels genom fönstret i vårt vardagsrum, kollade på hur trädets grenar vi har i trädgården har blåst rundor och hur gatlyktan lyst igenom grenarna och löven på trädet rätt in i rummet. För inatt har det blåst rätt bra här hos oss.

Ångesten kom också tillbaka inatt.. och det är väll det som gjort natten jobbigast. Känner mig bara ledsen.. för allt typ. För att jag inte kan sova, för att jag har ständigt ont någonstans, alla rädslor jag har inför förlossningen, rollen som förälder som snart väntar oss, för att jag inte kan så enkelt som bara få sova och ligga inne hos M i vår säng, hålla om varandra en hel natt och vi båda har sovit gott under hela nattens gång. För ja, jag kan inte låta M vakna hela natten för att jag vänder och vrider på mig, för att jag inte kan sova. Så jag går alltid ut numera i soffan och lägger mig då den passar min kropp lite bättre just nu också (sängen är för mjuk). Där är så mycket mer som cirkulerat i mitt huvud hela denna natten.. och just nu vill jag bara gråta.. inte för att där är någon specifik anledning men för alla känslor, tankar m.m. som just nu bara tar över i mitt huvud.Klockan 10 i 5 imorse tog jag mig en dusch. En lång en, eller så länge jag kunde innan M kom in i badrummet för att duscha innan han skulle köra till jobb. Jag gick sedan in och la mig, inte för att jag trodde jag skulle somna eller för att jag var speciellt trött för det var jag inte/är jag inte, men jag orka inget annat efter den varma & långa duschen.. jag somnade i 1 timme sen vaknade, vände mig om somna i 1 timme o vakna igen. Då kunde jag inte somna om igen. Så tog mig en kopp varm choklad, stapla upp med kuddar bakom mig i sängen och här sitter jag än. Vet inte vad det är med mig.. så konstigt.. känner inte igen mig själv idag. Hoppas det vänder, eller hoppas att bebis vill komma nu. Någonting..


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer