LIVET SOM SMÅBARNSFÖRÄLDER


Bland annat denna Pasta Snack Pot - Carbonara, har stått i vårt skåp i köket ett tag.. jag har inte haft modet till att vilja smaka dem för jag har tänkt att dem inte ska vara alls goda.

Pratade med min vän igår och hon åt en sån just då. Hon sa dem var super goda och perfekt när man inte hinner att tillaga något med en missnöjd bebis i hemmet. Jag tänkte att jag ger mig på en sån idag då jag verken har hunnit äta frukost eller lunch och har haft en VÄLDIGT krävande bebis denna förmiddagen. Och den var faktiskt helt okej.. nästan god! Så tips tips tips! Bättre att äta något som detta än ingenting alls!Som jag skrev ovan så har N varit krävande denna förmiddagen. Ingenting har dugit och hon har varit ledsen stort sätt hela morgonen. Egentligen har hon varit super trött men vägrat somna. Det är som att hon är rädd för att missa något nu när hon vill vara med på ett helt annat vis överallt vi är.

Hon somna för en stund sedan och jag har fått packat lite flyttlådor, hängt tvätten och tömma diskmaskinen. Just nu sitter jag och mumsar i mig denna Pasta Snack Pot och andas ut ett tag. Ska snart torka av ytorna här hemma och se om jag hinner dammsuga och torka över golven innan N vaknar.


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,
Så rätt! Bättre att få i sig något och ladda batterierna lite en att inte äta något alls🙏🏼nouw.com/mrsbuchet
JennyLou
JennyLou,
Definitivt bättre att äta något än inget alls! Hoppas du får en lugnare kväll och trevlig helg fina du❤️nouw.com/jennylou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229