LIVET I HUS


Gårdagen höll vi på med huset hela dagen! Satt knappt vid telefonen utan snarare knäppte några snabba bilder för att kunna visa er i ett inlägg idag. En helt underbar dag trots massa att göra. Solen sken och jag gick i linne hela dagen. Så skönt!

Vi starta dagen med pannkaksfrukost. Sedan begav jag mig ut med N och tillsammans med min lillasyster på en morgonpromenad i hopp om att N skulle somna som verkade vara trött. Men ack nej! Det ville inte hon! Vi stanna på vägen och satte oss vid sjön på en bänk och njöt i solen en stund. Sedan traska vi hemåt. Väl hemma så skulle min mormor och lillasyster påskpynta i hennes trädgård och N satt i vagnen och tittade på.Medans dem gjorde det så gav jag och M oss på vår altan som behövdes tvättas och oljas in. Gårdagens projekt var att tvätta den med ett medel och spola av det igen. Den var skitig kan man lugnt säga! Men nu är den ren och ska bara torka ordentligt innan vi ska lägga på olja, tror det blir på måndag.

När vi var färdiga med vår altan och trappan på framsidan fortsatte vi med att stapla ved. Vi hade fått stora pallar med ved i och ville ha väck dem från vår uppfart. Nu är där bara en kvar för när vi nästan tömt en så kommer där ett stort lass från en lastbil och tömde av på vår uppfart igen. Så då var det bara att gå på den istället. Men vi blev klara, ett fullt vadskjul och trötta var vi allt. Mormor kom över och sa att min mamma med familj kom hit med saker så vi kunde grilla, helt underbart att höra efter full rulle hela dagen.Så kvällen slutade över hos mormor och morfar. Åt grillat, glass till efterrätt och satt och pratade framför lets dance innan vi valde att dra oss hemåt för N var super trött. Det var vi alla så vi somnade rätt fort!

Idag väntar åter en fullspäckad dag! Mer om det lite senare i ett inlägg! Idag ska jag vara bättre på att blogga, jag lovar! Men så svårt med fullspäckade dagar där man knappt hinner sitta ner någonting förens det är läggdags!


NU:

• Äta frukost
• Hämta ut paket
• Bada N
• Sola en stund
• Göra ve mig
• Göra ve N
• Mot första påskfirandeGillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Så skönt att ni har fått en produktiv påsk med lite av varje. Städning och ordning och reda, men ändå socialt häng med personer ni tycker om ❤️nouw.com/moafidelie
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men precis! underbart!! nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Oh det där minns jag var så skönt då tösen sov och man fick sin egentid, jag gick gärna barnvagnspromenader, älsakde detnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh det gör jag med! 😍 nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229