LITE TISDAGSLYX

Nu har vi krupit till kojs och N sover gott i vanlig ordning i sin säng. Jag försöker att låta mobilen ligga om kvällarna och ta tiden tillsammans med familjen och med N innan hon ska lägga sig för kvällen, tycker det är så viktigt.

Idag har det varit en minst sagt lugn dag, inte många knop gjorda mer än tvättat undan kläder, vikit tvätt, kollat serie och bara myst! Resväskorna har nu också fått åka fram och imorgon ska jag börja kolla över vad som ska med. Vi har haft värsta stormen här hos oss idag trots solen varit framme. Inte direkt skönt har det varit ute så vi har faktiskt hållit oss inne idag. Dock kände vi att vi behövde ut och få lite frisk luft så vi gick hela familjen nu tidig kväll och hämtade posten som inte är jämte huset utan man får gå en liten bit för att komma till vår postlåda. Med andra ord en perfekt liten promenad för att inta lite frisk luft. Vinden var kall och N som är lite små snorig och täppt i näsan pälsa vi på ett fleece set och en mössa för att inte vinden skulle påverka hennes öron. Hur söt blev hon inte?När N somnat för kvällen plocka jag fram något jag gjort medans vi lagade mat. Nämligen choklad pudding. Jag toppade de med grädde och mixade hallon. Så satt jag och M o kollade klart sista avsnittet utav en serie vi plöjt igenom. Så bra serie, ”Störst av allt” heter den och är tips tips tips till er som inte sett den.

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och lägga mig. Är rätt trött trots man inte gjort något speciellt krävande idag. Kanske där boven är, att man är trött för man inte gjort något speciellt. Ahja, hörs mer imorgon!

Gillar

Kommentarer

josephinees
josephinees,
Men hur kan man vara så söt?? 😍nouw.com/josephinees
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh men tack snälla du! 🙈nouw.com/juliamalmgren
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men detta är det gulligaste jag sett idag! Fick nästan tårar i ögonen <33nouw.com/celinelundqvists
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh men tack hjärtat! Så söt du är! 💛nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229