LEOPARD

Tidigare idag fick ni se en sneakpeak av dagens outfit och här har ni hela. Så skön och älskar T-shirten! Att ett mönster kan göra så mycket på en outfit, tänk vad trist look detta skulle varit om jag satt till denna egentligen enkla bas t-shirt i en enkel färg istället, skulle inte sett alls lika snyggt ut!

Nog om dagens klädsel. Lillasyster är hämtad igen och vi hade det så mysigt. Åt glass på verandan och kollade bamse på tvn samtidigt som vi målade i en bamse målarbok. Coca cola är en favoritdryck hos henne nu, så det blev lite lyx med vars ett glas cola också. Viktigt var det att jag satt på ena sidan av henne i soffan och M på andra sidan om henne och var med i matchen kring vad som hände i bamse filmen, underbara är dem små liven! För er som undrar är hon snart 3 år.

I skrivande stund sitter vi i bilen påväg till bauhaus, M behövde skruvar så jag hängde med bara för lite omväxlings skull då jag varit hemma hela dagen.

Det är helt otroligt hur mycket magen växer nu i slutet.. För några veckor sedan kunde man bara se skymten av en liten rund kula.. nu är den enorm jämfört med då iallafall. Undrar hur detta kommer sluta, haha! Känner mig för tillfället som en stor pingvin när jag vandrar rundor. Det går inte snabbt och att kombinera det med hur en pingvin går så kan jag bara tänka mig hur roligt det ser ut i mångas ögon. Tur att man ser att jag är gravid nu och att det förhoppningsvis slår utomstående att det är därför man går så.

TRÖJAN - HÄR (klick)

Gillar

Kommentarer

LittleBears
LittleBears,
åh så fint 😊nouw.com/littlebears
juliamalmgren
juliamalmgren,
men tack fina du!! 😊nouw.com/juliamalmgren
LisaEnberg
LisaEnberg,
Så fin du, magen och outfiten är! 😊 nouw.com/lisaenberg
juliamalmgren
juliamalmgren,
åh tack snälla du!! 😊nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229