LADDAT BATTERIERNA

I know, varit lite glest med inlägg sista tiden och även inga inlägg kom upp här igår. Tappat inspiration och nu är jag tillbaka med lite ny energi och idéer. Inte nog med ny energi för bloggen så har jag och M även fått ladda batterierna lite igår kväll/inatt. Vi har nämligen varit med lite vänner och N fick sova hos hennes mormor. Vi har fått sova ut och snart ska vi gå och hämta henne, ska bara vakna till liv lite och äta lite frukost också.Jag var på tjejkväll igår med några tjejkompisar. Vi käkade gott, snackade ikapp allt som vi missat på den tiden vi inte setts på och hade verkligen det super kul/trevligt. M var med sin vän och hade roligt på sitt håll. Fick både videos och bilder på N under kvällen som såt ut att ha det kanon bra hos mormor. Hon har också sovit gott inatt fick jag ett sms om nu för en liten stund sedan, så det känns bra.

Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma. Inga planer över huvudtaget. Bara mysa hela familjen och ta dagen som den kommer. Funderar på att kanske ta och baka lite. Skulle varit så gott! Nej nu ska vi gå upp och äta.. för jag saknar Nowis massvis och vill bara springa till mamma och krama o pussa på henne! Hörs lite senare!


Några goa bilder som jag tog på Nowis igår under dagen. Hur söt är hon inte i sin klänning jag hittad gömd och bortglömd i hennes berg med kläder inne i garderoben, denna med prislappen dessutom kvar på..


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Jättefina bilder pp en söt tös 😊nouw.com/bolmgren
sweetwords
sweetwords,
Så söt och hon har en tröja på sig som påminner mycket och en som vår tös har, kul att det finns även då det blir lite störrenouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229