KVÄLLSOLEN STRÅLA GENOM FÖNSTRET

Resterande utav dagen igår hade vi fullt upp. Vi åkte som sagt och hälsade på M:s mormor. Fick ut henne i rullstol och gick och köpte glass. Hon blev så glad och njöt verkligen av solen och utav sin 88a glass. N fick en piggelin som hon tyckte var väldigt mumsig också. Kändes så kul att se att M:s mormor var mycket piggare nu än när vi träffa henne sist inne på sjukhuset. Även hur glad hon var över att vi kom och hälsa på, och även få träffa N. Hon är ju så glad för N.

När vi varit där så åkte vi hem till svärmor och åt hamburgare och satt och snacka en stund. Sedna begav vi oss mot stan för att handla lite, vi fick även med oss en efterlängtad grill hem. Så nu kan vi allt grilla här hemma hur mycket och när vi vill! När vi kom hem mös vi bara hela familjen i soffan innan det var dax att gå och lägga sig.Idag blir en lugn dag. N sover för stunden och M är ute och fixar. När N vaknar så är tanken att gå ut för vår del också. Men tills dess slappar jag i soffan under täcket och kollar en film.

Senare idag blir det att gå hem till mamma för att boka en liten trip i sommar med dem, mer om det senare. Men kul ska det bli och tror det kan bli en perfekt liten mini semester och sak att göra med N.

Hörs lite senare!

Gillar

Kommentarer

BEBO
BEBO,
gud så söt och vilka vackra ögon hon har!😍 Det är så himla fint att se hur de äldre blir så glada för de små❤️ nouw.com/bebo
janielindahl
janielindahl,
Mysigt med en lugn dag tillsammans sådär hela familjen 🥰 Åh, härligt att ni skaffat grill! Finns ju inget bättre för alla varma sommarkvällar framöver 💕 Hoppas ni får en fin söndagkväll, kram på er ❤️nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229