KRASSLIGA


Halloj!

Igår blev det inga inlägg här inne. Åkte ut till N:s mormor redan på morgonen och sedan var vi där till ca 16:00 tiden. Vi var och hälsa på hennes gammelmormor också när vi ändå var där. En super mysig dag. Har insett att jag har blivit så mammig sedan jag fick N. Någon som känner igen sig?

Idag var det BVC besök på schemat. Allt så jätte bra ut och N har precis hamnat över 4 kg. Stora tjejen! Tiden går så fort och man ser verkligen för varje dag hur N utvecklas. Ibland tycker jag nästan det går lite för fort.. men vi får ta vara på dagarna och njuta så mycket som möjligt nu när hon är liten och vill gosa, för det lär hon nog inte tycka va lika mysigt om några år haha!Både jag och N är lite krassliga här hemma.. så en dag hemma blir det bara för vår del. Har hunnit tvätta undan två maskiner tvätt så nu är snart tvättkorgarna nästintill tomma igen. Verkligen så skönt att fått lite gjort. Har fotat lite till inlägg och samarbeten med under dagen. Ska faktiskt berätta en sak för er senare idag som vi längtar så till och bara är någon månad iväg! Så håll utkik under dagen!!

Nu ska jag bara ta det lugnt framför en serie en stund medans N sover så gott, hur mysigt ser inte det ut att vara? Snart ska mat också tillagas tills M kommer hem från jobb.

KRAMAR


  • Nära Bronsgatan , Åstorp

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Så go hon är ❤nouw.com/sjosefine
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229