Klädtips till er gravida

Vet själv hur man kämpat med kläder under graviditetens gång. Nu börjar jag få kläm på det och har ändån en del olika outfits som jag kan bolla mellan. Tänkte visa upp några outfits som jag har som favoriter från min garderob!

Kjol med blus/topp

Här är även några favoriter med töjbara kjolar som man också enkelt kan få på sig och är bekväma under graviditeten. Även detta ihop med antingen en blus, topp eller ett vanligt enkelt linne.

Tubklänningar

Som ni märkt så är mina tubklänningar verkligen en av favoriterna denna sommar och graviditet i klädesväg. Töjbara, sköna och man ser ändå lite klädd ut i en sån. Kan verkligen leva var dag i dem om jag kunnat. Jag vill så gärna hitta fler men inte gjort det.. tips på vart man kan finna såna?

Oversized skjortklänningar

Några plagg som jag även vill tipsa er om är lite oversized skjortklänningar. Jag menar hur snyggt och stilrent är inte det?! Där finns ju olika modeller av sådana som ni ser ovan, den ena är mer en enkel skjortklänning den andra är med ett band i midjan som man kan knyta åt samt lite mer detaljer på som gör att det händer lite mer med outfiten. Man kan även ta en oversized skjorta från sambon/mannen i hemmet om man har en sån och sätta till ett bälte i midjan för att piffa till det och samtidigt framhäva gravidmagen.

Byxor med rymlig blus/topp

När vi väl haft en lite kallare dag i sommar har jag fått väl användning av mina ynka 3 gravidbyxor som är dem skönaste byxorna jag någonsin ägt. Om jag inte använt dem så har mina töjbara kostymbyxor använts. Men vad ska man då ha till dem? Jo jag som älskar blusar har kört på mina lite mer baggy/”förstora” blusar/toppar för att magen ska få plats och tröjan inte ska åka upp. Här är tre favoriter.

Shorts med blus/topp

Om man inte vill köra på klänning kan man ju enkelt ta på sig ett par töjbara shorts som sitter skönt tillsammans med antingen ett enkelt linne eller blus/topp.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Härligt att du hittat något som passar och är bekvämt! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja i början var det kämpigt men nu är det så skönt att ha och bolla mellan 😃❣️ kram!nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Så fint klädde mig sådär jag med, =D mycket skjortklänningarnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack fina du! ja men det är så skönt 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229