Kejsarsnitt eller föda på vanligt vis?

Idag fick jag åka på återbesök på specialmödrarvården inne på sjukhuset för att få reda på om jag kan föda på vanligt vis eller om jag ska behöva göra kejsarsnitt.

Detta pågrund av att min moderkaka låg fel senast jag var inne på ultraljud i vecka 19 och fick reda på könet. Så dem ville kolla om den flyttats nu när jag börjat gå in i slutet av graviditeten. Det visade sig att den har flyttat på sig under tiden som mini har växt där inne så det var ju ändån bra. Nu kan man mentalt förbereda sig på vad som väntar en inför förlossningen och att det är på vanligt vis det är planerat att jag ska föda på. Allt annat såg bra ut med henne också.

Jag berättade även för dem när jag var där inne att jag haft smärta och sved i magen nu i två dagars tid och då ville dem ta prover osv på mig för att se så allt såg bra ut. Fick även sitta med en apparat med massa sladdar och saker på min mage och fingrar för att kolla någon tabell med sammandragningar, hennes hjärtslag, hur regelbundet hon rörde sig osv. Men allt såg fint ut där också, och dem ville jag skulle ta någon tablett i en veckas tid var dag som skulle hjälpa mig, om inte så skulle jag komma in igen. Så vi får hoppas den hjälper.

Då jag lånat farmor och farfars bil till sjukhuset skulle jag hem till dem och lämna den när jag körde hemåt från sjukhuset. Mötte dem i deras dörr och dem fråga om jag ville med till Ängelholm till en resturang och äta dagens fisk som dem serverade där. Hungrig som jag var tacka jag ja, och såååå gott det var!

Gillar

Kommentarer

Emmajerkesten
Emmajerkesten,
skönt att veta och mysigt att få se henne en gång till😍nouw.com/emmajerkesten
sweetwords
sweetwords,
Så smaskigt. Jag fick också ta sådana sladdar och prover på magen. För mig blev det planerat snitt eftersom tösen låg med rumpan förenouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja det var de verkligen också! 😍 oj då! min kolla dem så hon lagt sig rätt men det hade hon gjort redan när jag var på rutinkontroll i förra veckan. så nu dubbelkolla dem bara allt och så hon ville ligga kvar där ett tag till ☺️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229