JAG MÅR SKIT

Igår var jag inte alls aktiv här inne. Låg pall hela dagen i sängen. Jag har åkt på en rejäl förkylning vilket resulterat i att jag har extremt ont i hela kroppen, halsen och huvudet. Snorar hela tiden och allmänt täppt. Inte nog med att jag är sjuk så är N också förkyld och krasslig. Jag hoppas bara inte det blir värre för henne, så jag försöker hålla mig på avstånd.

M har varit så snäll och hjälpsam. Han serva mig med frukost på sängen, tagit hand om N, bada N, lagat mat, gett mig värktabletter, gjort te i omgångar m.m. Verkligen världen finaste sambo. Idag stanna han även hemma från jobb för att jag är så orkeslös i kroppen att jag inte har orken att bära runt på N och göra henne nöjd efter hennes behov. Jag hoppas jag känner mig bättre snart!


Bild från gårdagens nybadade Nowis


Idag skiner solen trots att det är sådär kallt, frostigt och krispigt på marken. Skulle varit underbart med en runda ut i friska luften men jag får nöja mig med att öppna fönstret till sovrummet och krypa under täcket. Orkar inte mig ut en runda helt enkelt. Idag blir det inte många knop, jag ska bara försöka krya på mig och bli frisk helt enkelt.

Hoppas ni får en fantastisk start på ny vecka!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,
Usch då, låter inte roligt! Krya på er💕nouw.com/mrsbuchet
linnearosengren
linnearosengren,
Krya på dig fina du <3nouw.com/linnearosengren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229