”JAG KAN SJÄLV MAMMA”

Japp.. så känns det med mycket nu. Att N tydligt försöker visa att hon kan själv. Ett exempel med nappflaskan, när hon ska äta vill hon allt mer gärna hålla den själv. Super sött men där sitter en mamma och tycker det går läskigt fort och snart är dessa mysiga stunderna där N ligger/sitter hos mig och blir matad över..Igår var vi iväg hela dagen. Vi var på Centersyd och även i butikerna runtomkring köpcentrumet. Slutade med att jag fick med mig 4 par byxor hem och en klänning. Känns bra då jag knappt hade några byxor i garderoben. Vi åt mat och strosa rundor där inne även i jakt efter vars ett par nya skor till mig och M. Slutade med att vi åkte hem och beställde vars ett par istället, haha!

På kvällen hade vi det livat här hemma då N fortsätter med det där skrikande kvällarna där ingenting duger och där hon skriker sig röd. Vi vet fortfarande inte varför och hoppas de är en fas, vilket det troligt vis är. Byte av spjälsängen gjorde det nog inte bättre just nu men gjort är gjort och vi får helt enkelt kämpa vidare med dem kvällarna ett tag till ser det ut som.Idag står en del på schemat. BVC väntar idag så vi tar en stunds sovmorgon till innan det är dax att gå upp och göra morgon. Vaccination står på tur idag igen och jag längtar inte.. definitivt inte när jag ska behöva göra det denna gången själv med N. Jag som är spruträdd och vad är då inte värre att se sin dotter få sprutor och bli så himla ledsen. Jag får suck it up bara!!

Efter det blir de en tur till min farmor och farfar och hälsa på. Vi ska nämligen vidare till Ängelholm till min psykolog och hämta ut N:s pass som nu är klart på polishuset där. Efter det blir det hem och gosa med familjen resten av kvällen. Jag vet med mig redan nu att jag lär va helt slut efter denna dag som nu väntar.

Hur ser er vecka ut?

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Emma Engsröm
Emma Engsröm,
Det skulle helt klart kunna vara en fas, men kämpa på!! Hoppas också det gått jättebra på BVC! <3nouw.com/emmaengstrom
Denisealice
Denisealice,
Vilka underbara bilder! <3nouw.com/denisealice
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229