JAG HAR FÅTT JOBB!!

Hello loves!
Hur är det med er? Här är det toppen trots lite sömn om nätterna numera. N vaknar av att hon drömmer och är hungrig varje natt sedan vi börja inskolningen. Jag tror denna stora omväxling för henne gör att hon drömmer om de som händer under dagen. Och att hon på det har en växperiod och är hungrig oftare, vårt lilla hjärtegryn. Inte lätt alltid.

Idag är det fredag och oj så fort denna veckan gått. Bara knäppte med fingrarna så gick det från måndag till fredag på en sekund känns det som. Men vi har haft en bra vecka tycker jag ändå trots nya rutiner. Inskolningen går framåt med en försiktig Nowis. Plugget är i sluttampen och snart kan jag titulera mig som barnskötare. På det fick jag en chef från en förskola igår som ringde upp mig och gav mig en tjänst på en förskola. Ja, jag har fått jobb!! Det känns SÅ bra att efter N är inskolad så har jag ett jobb att gå till. Behöver inte sitta hemma och dra fötterna efter mig och stressa för att jag inte har ett jobb. Här fick jag det serverat på silverfat i precis den branschen jag vill arbeta i. Lycka!Helgen är för övrigt fullspäckad och ser ut följande:

FREDAG:

Idag blir det först inskolning 9-11. Sedan hem och låta N sova middag. Medans hon sover så ska jag passa på att plugga och få sista inlämningen gjord innan slutprovet. Sätta upp partytält på uppfarten, planera inför N:s kalas m.m. Står för övrigt på dagens schema.


LÖRDAG:

En lika fullspäckad lördag har vi framför oss då vi först ska iväg på en överrasknings firande sedan vidare till familjeträff över hos mormor och morfar och va där resterande utav kvällen.


SÖNDAG:

En lite lugnare dag. Men vi ska iväg och fotas med min pappa och familj på stranden. Lite familjefoto utav en fotograf som dem brukar göra varje år. Ska bli roligt nu när Nowis är med också. Annars inga andra planer än.


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen åhhhh! STORT GRATTIS fining <33nouw.com/matildaberlin
liilah
liilah,
Gratulerar till jobbet! Bra start på en fn höst 😊 nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229