JAG BLEV VANSINNIG!

Vi hade som sagt en riktigt hemma dag med massvis utav mys, köpmat och film kollande. N var också på myshumör och behövde närhet. Asså vad är inte mysigare än bebisgos med just denna lilla tösabiten!

Jag mådde inte så bra på kvällen, mådde illa en stund efter jag ätit så var en tuff kväll/natt samtidigt som N var ledsen, orolig och inte kom till ro till att vilja sova. M fick henne tillslut till ro, 30 minuter senare hör vi en jävla smäll och någon har smällt vår brevlåda. Där är speciellt en kille i området som ser det väldigt rogivande att hålla på med det. Dock blev vi vansinniga, M klädde på sig och sprang ut och jag var förbannad för att vi precis hade fått N till ro till att sova och att personen/personerna som gjort detta inte har mer innan för pannbenet. På det hade jag också ett otroligt illamående, som inte hjälpte direkt.

Idag mår jag bättre och det blir ett samtal till Balder för att diskutera hur vi nu gör med vår post. Ska bli skönt att det bara är någon vecka iväg till flytten går. Så trött på detta stället vi bor på nu. Ska även ringa och göra adressändring till företag vi vet vi får fakturor ifrån så vi vet säkert med oss att adressen bytas och vi får posten till rätt ställe.

Vad som händer annars denna onsdag har jag absolut ingen aning om. Vi har inte planerat så långt än. Tänkte starta dagen med en kopp kaffe iallafall. Sen får vi helt enkelt se vad dagen bjuder oss på. Uppdaterar er såklart!

KRAM SÅLÄNGE


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Så söt 😊. Tråkigt när folk gör så och inte förstår att dom förstör för andra så tråkigt nouw.com/2barnsmammaochfru
juliamalmgren
juliamalmgren,
Eller hur!! 😤nouw.com/juliamalmgren
Therese
Therese,
Det finns så mycket idioter 😟www.theresemolander.se
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja verkligen!! 😤nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229